Pengiriman gratis & Pembayaran tunai | Jam: 9: 00 am - 8: 00 pm | Telpon & WhatsApp, Telegram, Viber, Line + 66 61 686 66 55
Tuku Pregnyl Thailand

Pregnyl ® 5000 IU

BuyHGHThailand.com

Reguler regane 3,000.00 ฿ sale

Pregnyl ® 5000 IUpowder kanggo solusi kanggo injeksi.

Bebarengan karo urutan iki

Efek farmakologi:

Zat aktif rotting yaiku gonadotropin chorionic manungsa,
Kang ditemokake saka urine wanita ngandhut.
Pregnil ngrangsang pembentukan hormon steroid ing kelenjar seks amarga akibat,
Karakteristik hormon luteinisasi manungsa (LH).
Ing wanita, obat kasebut ningkatake sintesis progesteron lan estrogen sawise ovulasi,
Ing pasien lanang, pregnil ngrangsang sintesis testosteron.
Panampilan antibodi marang gonadotropin korionik manungsa ing awak ora diamati kanthi introduksi saka nambani.

Konsentrasi maksimum gonadotropin chorionic manungsa (hCG) ing plasma getih ing wanita ditemtokake sawise jam 20,
Ing wong - sawise jam 6 (sawise injeksi, intramuscularly sapisan).
Beda beda ing farmakokinetik ing lanang lan wadon utamane amarga ketebalan lemak subkutan sing luwih gedhe
Serat ing wanita ing buttocks. Sawise injeksi intramuskular, hCG diserap menyang sumur getih.
Umur setengah saka rusak iku jam 33. Kira-kira 80% saka tamba numpes ing jaringan ginjal. Elimination - karo urin.

Indikasi sing digunakake:


Wong:
• ngurangi kapasitas reproduksi sing ana hubungane karo idiopathic dissolutility;
• hipogonadisme hipogonadotropik;
• tundha ing perkembangan seksual ing bocah-bocah, amarga ora ana fungsi gonadotropik sel pituitari;
• cryptorchidism (kajaba amarga occlusion anatomis).

Wadon:
• ing program ART (teknologi reproduksi dibantu) kanggo nyiapake folikel kanggo tusukan kanggo prescribe hyperstimulation ovarium sing dikontrol;
• induksi saka ovulasi karo ora subur sing ana hubungane karo mateng follicular utawa anovulasi;
• dhukungan kanggo fase luteal siklus menstruasi (kalebu ing wektu hiperstimulasi ovarium sing dikontrol karo teknologi reproduksi dibantu) gegayutan karo gonadotropin-ngeculake analog hormon utawa obatan liyane kanggo ngrangsang ovulasi ing infertilitas wadon sing disebabake dening anovulasi amarga aktivitas sing kurang saka estrogen Saka endogen Miturut klasifikasi WHO - kekurangan saka golongan ovarium pisanan).

Mode aplikasi:


Sadurungé introduksi menyang zat aktif saka lyolilized ing decolour, pelarut sing ditempelake ditambahake. Ngatur intramuscularly alon. Solusi sing disusun ora kena panyimpenan, amarga pelestarian luwih lanjut saka sterilitas larutan ora dijamin. Dosis iki kira-kira, perawatan kudu disesuaikan dening dokter individu gumantung reaksi sing perlu kanggo introduksi saka peluruhan.

Preparation saka follicle kanggo puncture utawa induksi saka ovulasi: sapisan nyuntik karo dosis 3000-10 000 IU.
Dhukungan kanggo fase luteal siklus menstruasi: dosis 1000-3000 IU sapisan dina. Total suntikan 2-3 diwenehi: saben wektu 1 ing dina 9 sawise wutah embrio ditanam utawa sawise ovulasi (contone: sawise stimulasi ovulasi dina dina 3, 6, lan 9).

Nalika infertilitas lanang amarga pelanggaran proses, spermatogenesis diwenehake kanthi kombinasi karo hormon follicle-stimulating 1 saben dina utawa 2-3 kaping seminggu kanggo paling ora 3 sasi kanggo nambah kualitas lan kuantitas spermogram. Bisa digunakake minangka monoterapi. Obat kasebut diwenehake kanggo 1000-2000 IU. Sajrone introduksi jamur, perlu kanggo sementara mungkasi perawatan substitusi kanthi testosteron, yen ana.

Wektu sing ditindakake seksual ing bocah-bocah - sing paling sithik ditegesake ing dosis 1500 IU, ing perawatan - paling sethithik 6 sasi. Obat iki diterbitake kaping 2-3 saben minggu.

Cryptorchidism: kanggo bocah-bocah ing umur 2, dosis 250 IU diwenehi kaping 2 saben dina 7 kanthi paling sethithik 6 sasi; Saka 2 nganti 6 taun - 2 kaping saben 7 dina kanggo 500-1000 IU periode 6; Kanggo bocah luwih saka 6 taun - 2 kaping ing 7 dina kanggo 6 sasi kanggo 1500 ME. Ing kasus efek ora cukup, dalan perawatan bisa diulang.

Efek sisih


Wanita:
• Ovary hyperstimulation syndrome,
• Hiperstimulasi sing ora dikarepake saka ovarium.
Gejala hiperstimulasi entheng saka ovarium: mual, nyeri abdomen, diare, nyeri dada, kena tipis utawa modus kanthi ukuran ovarium, utawa katon saka cysts ovarium. Gejala hiperstimulasi ovarium sing abot: pangembangan kista ovarium sing penting (sing cenderung pecah), gain bobot, munculna asites, pangembangan komplikasi thromboembolic lan hydrothorax.

Wong lanang: Panahanan fluida lan sodium ing awak amergo pembuasan androgen, owah-owahan proliferasi ing jaringan prostat, ginekomastia, ereksi lan pembesaran penis amargi konsentrasi testosteron tambah ing getih, hypersensitivity saka puting susu, peningkatan cilik ing testikel ing kanal inguinal, kepribadian Owahan, Ciri fase pisanan pubertas.

Ing wong lanang lan wadon: ana gangguan ing situs injeksi amarga asal biologis saka rot (pain, congestion, bruising, gatal, bengkak). Reaksi hipersensitif (demam, rash) uga bisa.

Contraindications:


• Tumor gumantung saka Adrogen (sing diduga utawa kase kanker payudara ing wong, karsinoma prostat);
• penyakit endokrin sing ora ditangani (ora kakehan fungsi adrenal, hypothyroidism, hyperprolactinemia);
• Infertilitas wanita sing gegandhengan karo alangan saka tabung falopi;
• kanker ovarium,
• reaksi alergi kanggo obat hormonal gonadotropik utawa komponen saka jamur kasebut.

Kandhutan:


Pregnil ora contraindicated nalika meteng, wis ditetepake kanggo njaga fase luteal siklus menstruasi. Nanging, ora disaranake kanggo nyedhiyakake obat kanggo ibu sing nresep.

Overdosis:


Gonadotropin chorionic manungsa dicirikan dening keracunan banget sing kurang. Tanda-tandane overdosis akut karo administrasi parenteral ora diterangake. Ing wanita nglawan overdosis saka rotting, hyperstimulation ovarium bisa dumadi.

Bentuke masalah:


Wêdakakèki wêdakakêna kanggo nyiapake solusi injeksi ing ampul 1500 IU; 5000 IU. Kit kalebu solvent. Ing kothak karton, ampul 3 rusak ing paket squamous kontur.

Panyimpenan:


Pregnal kudu disimpen ing kulkas ing kondisi peteng ing suhu 2-15 ° C ora luwih saka 3 taun. Pratinjau kondisi suhu sing ditemtokake sajrone transportasi.

Komposisi:


Komposisi rotten.
Bahan aktif: chorionic gonadotropin.
Bahan tambahan: manitol, natrium dihidrofosat anhidrat, natrium hidrofosfat anhidrat, natrium karboksimetilselulosa.

Kelompok farmakologi:


Hormon, obat analog lan anti-hormon
Hormon seks
Obat-obatan adhedhasar hormon seks wadon lan analog sintetis

Zat aktif:

Gonadotropin chorionic

Kajaba iku
Ana risikonya luwih akeh babagan kehamilan kanthi induksi ovulasi dening gonadotropin chorionic manungsa. Ing kasus teknologi reproduktif dibantu, kemungkinan keguguran meningkat. Yen ana indikasi pelanggaran tuba patency - ningkatake risiko ectopic (ectopic) meteng. Ing kasus kasebut, sawise wiwitan meteng, lokasi sing uterine endhog janin kudu dikonfirmasi kanthi pemeriksaan ultrasonografi uterus. Sadurunge menehi resep obat kasebut, endocrinopathies ora bisa diendheg saka asal ora biasa (disfungsi kelenjar tiroid, kelenjar pituitaria, utawa kelenjar adrenal) kudu dikalahake.

Pregnil ing wanita sing ora subur amarga cacat follicular utawa anovulasi bisa nyebabake hyperstimulation ovarium sing ora dikarepake kanthi hormon follicle-stimulating. Ing kasus kasebut, sadurunge lan sajrone therapy (ing interval reguler), ngawasi ultrasonik perlu kanggo netepake perkembangan folikel kasebut. Sampeyan uga dianjurake kanggo nemtokake isi estradiol ing serum ing njeron getih. Perkembangan sing cepet ing estradiol (2-fold kanggo dina-dina 2-3) bisa nunjukake perkembangan folikel gedhe. Hiperstimulasi sing ora dikarepake saka ovarium bisa dikonfirmasi kanthi pemeriksaan ultrasonik ovarium. Ing kasus konfirmasi diagnosis, perlu ngeculake wiwitan wiwitan dana sing ngandhut hormon folikel-stimulasi, amarga ana ancaman kanggo perkembangan sindrom hiperstimulasi ovarium lan induksi saka pirang-pirang ovulasi. Perawatan tartamtu kudu dijupuk kanggo nambani pasien kanthi ovarium multifolular.

Gejala hiperstimulasi entheng saka ovarium: mual, nyeri abdomen, diare, nyeri dada, kena tipis utawa modus kanthi ukuran ovarium, utawa katon saka cysts ovarium. Gejala hiperstimulasi ovarium sing abot: pangembangan kista ovarium sing penting (sing cenderung pecah), gain bobot, munculna asites, pangembangan komplikasi thromboembolic lan hydrothorax.

Perkenalan gonadotropin chorionic manungsa nyebabake paningkatan sintesis androgen, mula ana uga kerusakan ing kondisi umum utawa kambuh karo insufficiency kardiovaskuler sing abot utawa laten, migren (kalebu migren ing anamnesis), hipertensi, fungsi ginjel, epilepsi . Kanggo wong kasebut, tamba kasebut diterbitake kanthi ati-ati ing pengawasan medik sing cedhak.

Supaya bisa nyegah ripening seksual utawa epiphyseal prematur ing bocah enom sajrone masa pubertas, perlu diwajibake kanthi ati-ati nalika periode kasebut. Ing kasus iki, introduksi rotting kudu dilakokaké ing sangisoré kontrol sistem musculoskeletal.