Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Call & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37
Genotropin GoQuick Pen 12mg (36IU) x 6 (pengiriman internasional) - Tuku HGH Thailand

Genotropin GoQuick Pen 12mg (36IU) x 6 (pengiriman internasional)

Pfizer

Reguler regane 0.00 ฿ 81,000.00 ฿ sale

Reviews customer

Adhedhasar review 18 Tulis review

Isi isi:

- Genotropin GoQuick Pen 12mg (36IU)
- Alkohol swab
- BD Ultra Fine Needles
- Alat pendinginan medis (suhu 2-8 derajat)

Pandhuan panggunaan (PDF file)

Bahan aktif: Somatropin
CCF: Hormon pertumbuhan rekombinan
Produsen: PFIZER MFG. BELGIUM NV (Belgia)

Tindakan farmakologis

Genotropin Thailand

Hormon pertumbuhane tamba. Iku nggambarake disintesis dening teknik recombinant somatropin, identik karo hormon pertumbuhan manungsa. Anak-anak sing ora duwe hormon wutah endogen, lan somatropin sindrom Prader-Willi mundhak lan nyepetake perkembangan rangkane balung. Kaya wong diwasa, lan anak somatropin njaga struktur awak normal, ngrangsang tuwuhing otot lan mromosikake mobilisasi lemak. Khusus kanggo somatropin visceral adipose tissue. Saliyane stimulasi lipolysis, somatropin ngurangi entri trigliserida ing depot lemak. Kejabi, obat-obatan nyedhiyakake metabolisme lemak, karbohidrat, lan metabolisme banyu. Somatropin ngrangsang reseptor LDL ing ati, lan tumindak ing lipid lan lipoprotein ing serum. Umumé, tumpukan pasien somatropin karo kurangi hormon pertumbuhan nyuda konsentrasi kolesterol LDL lan apolipoprotein B ing serum. Uga ana pangurangan kolesterol total. Somatropin nambahake tingkat insulin, Nanging, tingkat glukosa puasa ora diganti. Anak-anak kanthi hypopituitarisme bisa nemu hypoglycemia puasa, mlaku ing pasien sing nambani obat kasebut. Somatropin ngganti volume plasma lan jaringan tissue, kanthi sithik kurang hormon pertumbuhan; nyebabake panahanan sodium, kalium lan fosfor. Somatropin ngrangsang metabolisme balung. Ing pasien karo kurang hormon pertumbuhan lan perawatan osteoporosis somatropin sing terus-terusan nyebabake pemulihan komposisi mineral lan kepadatan tulang. Perawatan somatropin nambah kekuatan otot lan ketahanan fisik. Somatropin uga nambah output jantung, nanging mekanisme efek iki durung dikenal. Peran bisa dimainake ing pangurangan babagan pembuluh vaskular. Ing pasien karo kurang hormon pertumbuhan bisa nyuda kabisan mental lan owah-owahan status mental. Somatropin mundhak vitalitas, mbenakake memori lan nyebabake imbangan neurotransmiter ing otak.

Nyata genotropin thailand

PHARMACOKINETICS

Penyerapan lan distribusi

Kaya ing wong sing sehat, lan ing pasien karo kurang hormon pertumbuhan sing diserap kira-kira 80% n / a ngetik Genotropin®. Nalika p / injeksi dosis 0.1 IU / kg bobot awak Cmax yaiku 13-35 ng / ml sawise 3-6 no. Vd yaiku 0.5-2.1 l / kg.

Metabolisme lan ekskresi

Biotransformiroetsa ginjel lan ati. Rata-rata T1 / 2 sawise on / ing Genotropin® ing pasien karo kurang hormon pertumbuhan babagan 0.4 no. Nalika s / nganti introduksi saka obat T1 / 2 tekan 2-3 no. Bentenipun mirsani, mbokmenawa, digandhengake karo penyerapan tamba sing luwih alon ing n / a injeksi. Babagan 0.1% tamba sing ditampa kanthi ora diowahi excreted ing empedu.

Pharmacokinetics ing klinik khusus

Biokimia Absolute Genotropin® nalika s / padha karo lanang lan wadon.

Endi tuku genotropin ing Thailand

AKIBATE

Efek sisih, sing disebabake dening panipisan cairan: diwasa (> 1% lan <10%) - edema perifer, ekstrem endemis, artralgii, myalgia lan peresthesia. Efek kasebut biasane entheng utawa moderat, Iki dumadi nalika wulan pisanan pengobatan lan nyuda sacara spontan utawa sawise ngurangi dosis. Frekuensi efek samping iki dosis-gumantung Genotropin®, umur pasien lan, mbok menawa, proporsional sebanding karo umur, ing endi hormon pertumbuhan sing ora suwe. Ing bocah, efek samping iki arang (> 0.1% lan <1%). CNS: arang (> 0.01% lan <0.1%) - hipertensi intrakranial jinak, bisa berkembang dadi saraf optik. Ing bagéan saka sistem endokrin: arang (> 0.01% lan <0.1%) - pangembangan diabetes mellitus tipe 2. Uga ngandhakake penurunan ing cortisol serum. Makna klinis fenomena iki bakal diwatesi. Ing bagean sistem musculoskeletal: dislokasi lan subluxation saka sirah femoral, soprovozhdaющiesя prihramhesvaniem, pain ing pinggul lan lutut; ing pasien karo sindrom Prader-Willi bisa ngalami scoliosis (tk Genotropin® Iki nambahake tingkat pertumbuhan); arang - myositis, sing bisa disebabake dening pengawet m-cresol, yaiku bagean saka Genotropin®.

Reaksi alergi: akeh kulit lan gatal.

Reaksi lokal: ing situs injeksi (> 1% lan <10%) - ruam, gatal, soreness, mati rasa, hyperemia, dadi gedhe, lipoatrofi.
Liyane: ing sawetara kasus (<0.01%) - Perkembangan leukemia ing bocah-bocah, Nanging, insidensi leukemia ora beda karo sing ing bocah-bocah tanpa cacat hormon pertumbuhan.

HGH Genotropin Thailand

KONTRIKSI

- Gejala pertumbuhan tumor, kalebu tumindak tumor tumor intracranial sing ora bisa dikontrol (terapi antitumor kudu rampung sadurunge perawatan Genotropin®);
- Kondisi kritis, dibesake kanthi cepet ing pasien minangka akibat saka operasi mbukak-jantung utawa perut, trauma macem-macem lan kahanan pernapasan akut;
- Kelemon abot (rasio bobot awak / dhuwur ngluwihi 200%) utawa gangguan pernapasan sing abot ing pasien karo sindrom Prader-Willi;
- Penutupan zona wutah epiphyseal saka balung dawa;
- Hypersensitivity marang komponèn tamba.
MERAWATAKE ati-ati kudu diwenehi resep kanggo pasien diabetes, hipertensi intracranial, gipotireoze.

KEUNGGULAN lan LACTASI

Thailand tuku genotropin

Pengalaman klinis Genotropin® nalika diwasa diwatesi. Mulane, sajrone meteng kudu kanthi jelas netepake perlu kanggo janjian tamba lan risiko potensial, digandhengake karo iki. Ing tingkat meteng normal hormon pertumbuhan pituitary sacara sacara sithik ngurangi sawise 20 minggu iki, diganti meh kabeh dening plasenta 30 minggu, lan mulane perlu kanggo penggantian therapy Genotropin® ing trimester III meteng ora mungkin. Sinau eksperimental kéwan ora ngandhakaké apa-apa efek sing salabetipun ing janin, nanging ora mesthi, asil sing padha bakal ditampa nalika nglamar manungsa Genotropin®. Informasi sing dipercaya babagan excretion hormon pertumbuhan ing susu ora absen, nanging ing kasus apa wae, panyerepan protein utuh saka saluran pencernaan bocah iku arang banget.

OVERDOSE

Kasus overdosis Genotropin® ora dingerteni. Gejala: ing hypoglycemia akut sing overdosis akut, lan banjur hyperglycemia. Overdosis jangka panjang bisa kedadeyane gejala sing dikenalake saka keluwihan hormon pertumbuhan manungsa (akromegalija, gigantizm). Perawatan: aman saka tamba, terapi simptomatik.

INTERAKSI OBAT

Genotropin Thailand

Genotropin Thailand
GCS ing aplikasi gabungan nyuda efek stimulator Genotropin® ing proses pertumbuhan. Kanthi nggunakake simotane Genotropin® kanthi hyperthyroidism mild thyroxin bisa berkembang.

SYARAT-SYARAT PENYEDEWAAN FARMASI

Genotropin Thailand

Obat iki dirilis miturut resep.

TIPS LAN KANGGO PENYIMPANAN

Obat kudu disimpen saka jangkauan bocah, panggonan ing suhu 2 nganti 8 ° C. Ranjang urip - 3 taun. Solusi sing rampung bisa disimpen ing kulkas (ing suhu saka 2 nganti 8 ° C) ing minggu 4. Aja beku utawa kartrij, ora ana solusi siap.