Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Telpon & Tampilan Whatsapp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

SYARAT SERVICE

Ringkesan


Situs web iki dioperasikake dening www.buyhghthailand.com. Saindheng situs iki, istilah "kita", "kita" lan "kita" deleng www.buyhghthailand.com. www.buyhghthailand.com nawakake situs web iki, kalebu kabeh informasi, piranti lan layanan sing kasedhiya saka situs iki kanggo sampeyan, pangguna, kahanan nalika sampeyan nampa kabeh syarat, kondisi, kebijakan lan notifikasi nyatakake ing kene.

Miturut ngunjungi situs kita lan / utawa mundhut soko saka kita, sing melu ing "Service" kita lan manut karo aturan lan kahanan ing ngisor iki ( "Terms of Service", "Katentuan Pangginaan supados"), kalebu sing istilah tambahan lan kondisi lan kawicaksanan referensi kene lan / utawa kasedhiya pranala. Istilah iki saka Service aplikasi kanggo kabeh kedhaftar saka situs, kalebu tanpa pangguna watesan sing browser, vendor, pelanggan, pedagang, lan / utawa kontributor isi.

Mangga maca iki Katentuan Pangginaan supados Service kasebut kanthi teliti, sadurunge ngakses utawa nggunakake situs web kita. Miturut ngakses utawa nggunakake sembarang bagéan saka situs, sampeyan manut karo Aturan iki Service. Yen sampeyan ora setuju kanggo kabeh aturan lan kondisi iki persetujuan, banjur sampeyan bisa ora ngakses situs web utawa nggunakake sembarang layanan. Yen iki Katentuan Pangginaan supados Service dianggep sing nawakake, acceptance wis tinulis winates kanggo Katentuan Pangginaan supados iki Service.

Sembarang fitur anyar utawa pribadi kang ditambahake kanggo nyimpen saiki uga bakalan Katentuan Pangginaan supados Service. Sampeyan bisa maneh versi paling anyar saka Katentuan Pangginaan supados Service ing sembarang wektu ing kaca iki. We cadangan hak kanggo nganyari, ngganti utawa ngganti bagean iki Katentuan Pangginaan supados Service by posting nganyari lan / utawa owah-owahan kanggo situs web kita. Iku tanggung jawab kanggo mriksa kaca iki periodik kanggo owah-owahan. Panjenengan nggunakake terus utawa akses menyang situs web ing ngisor iki posting owah-owahan dadi pamukiman owah-owahan sing.

Toko kita tuan rumah ing Shopify Inc. Padha nyedhiyani kita karo platform e-commerce online sing ngidini kita kanggo ngedol produk lan layanan kanggo sampeyan.

SECTION 1 - SYARAT STORE TERMS


Miturut sarujuk kanggo Katentuan Pangginaan supados iki Service, sampeyan makili sing ana ing paling umur mayoritas ing negara utawa propinsi panggonan, utawa sing ana ing umur mayoritas ing negara utawa propinsi panggonan lan sampeyan wis diwenehi kita idin kanggo ngidini saka dependents suntingan kanggo nggunakake situs iki.

Sampeyan ora bisa nggunakake produk kita kanggo maksud apa waé ilegal utawa ora sah utawa ora pareng, ing nggunakake Service, nglanggar hukum wae ing ukum (kalebu nanging ora winates kanggo hukum hak cipta).

Sampeyan ora kudu ngirimaken sembarang Cacing utawa virus utawa kode saka alam cilaka.

A nerbitake utawa nerak saka Katentuan Pangginaan supados bakal kasil lan mandap Langsung Services Panjenengan.

Bagean 2 - Ketentuan GENERAL

We cadangan hak kanggo nolak layanan kanggo sapa kanggo alesan ing sembarang wektu.

Sampeyan ngerti sing isi (ora kalebu informasi kertu kredit), uga ditransfer unencrypted lan ndherek (a) transmisi liwat macem-macem topik lan (b) owah-owahan kanggo salaras lan ngganti syarat technical saka nyambungake jaringan utawa piranti. informasi kertu kredit tansah ndhelik sak transfer liwat jaringan.

Sampeyan setuju ngasilaken, duplikat, salinan, ngedol, resell utawa manfaat samubarang bagean ing Service, nggunakake Service, utawa akses menyang Service utawa kontak sembarang ing situs liwat kang layanan sing diwenehake, tanpa express ditulis ijin dening kita .

Heading digunakake ing persetujuan sing klebu kanggo penak lan ora bakal matesi utawa digunakake mengaruhi Katentuan Pangginaan supados iki.

Bagean 3 - akurasi, Nggenepi lan topicality saka INFORMASI

We are ora tanggung jawab yen informasi digawe kasedhiya ing situs iki ora akurat, lengkap utawa saiki. Materi ing situs iki diwenehake kanggo informasi general mung lan ora kudu migunaaké marang utawa digunakake minangka sawijine basis kanggo nggawe pancasan tanpa konsultasi sumber utami, luwih akurat, luwih lengkap utawa luwih pas wektune informasi. Sembarang percoyo ing materi ing situs iki ing dhewe resiko.

Situs iki bisa ngemot informasi sajarah tartamtu. Alexa sajarah, kudu, ora saiki lan diwenehake kanggo referensi mung. We cadangan hak kanggo ngowahi isi situs iki ing sembarang wektu, nanging kita ora tansah kanggo nganyari informasi sembarang ing kita. Sampeyan setuju sing tanggung jawab kanggo ngawasi owah-owahan kanggo kita.

Bagean 4 - Modifikasi TO Service LAN REGO

Prices kanggo kita produk kanggo ngganti tanpa kabar subyek.

We cadangan hak ing sembarang wektu kanggo ngowahi utawa nyetop Service (utawa bagéan utawa isi kuwi) tanpa kabar ing sembarang wektu.

We bakal ora tanggung jawab kanggo sampeyan utawa kanggo pihak katelu kanggo maksud apa perubahan, owah-owahan rega, penundaan utawa discontinuance Service.

Bagean 5 - PRODUCTS UTAWA SERVICES (yen ana)

produk utawa layanan tartamtu uga kasedhiya istimewa online liwat website. produk utawa layanan iki uga duwe jumlah winates lan tundhuk bali utawa ijol-ijolan mung miturut Privasi Bali kita.


We cadangan hak, nanging ora kewajiban, kanggo matesi dodolan produk utawa Layanan kita marang wong, wilayah geografis utawa ukum. Kita bisa ngleksanani hak iki ing basis cilik-by-cilik. We cadangan hak kanggo matesi jumlah samubarang produk utawa layanan sing kurban. Kabeh nang produk utawa reregan produk sing kanggo ngganti ing kapan wae tanpa kabar, ing sawijine discretion kita subyek. We cadangan hak kanggo nyetop produk ing sembarang wektu. Sembarang tawaran kanggo maksud apa produk utawa layanan digawe ing situs iki roso sepi ngendi dilarang.

Aku ora njamin kualitas produk, layanan, informasi, utawa materi liyane dituku utawa dipikolehi sing bakal ketemu pangarepan, utawa sing kasalahan ing Service bakal didandani.

Bagean 6 - akurasi tagihan lan AKUN INFORMASI

We cadangan hak kanggo nolak supaya sampeyan nyeleh karo kita. Kita bisa, ing discretion kita, matesi utawa mbatalake jumlah dituku saben wong, saben kluwarga utawa saben pesenan. Watesan iki nyakup pesenan diselehake dening utawa akun customer padha, kertu kredit padha, lan / utawa pesenan sing nggunakake tagihan padha lan / utawa alamat kapal. Ing acara kita nggawe pangowahan utawa mbatalake supaya, kita bisa nyoba kanggo ngabari dening kontak e-mail lan / utawa alamat tagihan / nomer telpon kasedhiya ing wektu supaya iki digawe. We cadangan hak kanggo matesi utawa nglarang pesenan sing, ing pangadilan tunggal kita, katon kanggo diselehake dening dealers, Pedagang utawa distributor.

Sampeyan setuju kanggo nyedhiyani tuku saiki, lengkap lan akurat lan informasi kanggo kabeh tumbas digawe ing kita nyimpen akun. Sampeyan setuju kanggo sakcepete nganyari akun lan informasi liyane, kalebu alamat email lan nomer kertu kredit lan mati tanggal, supaya kita bisa ngrampungake transaksi lan kontak sampeyan perlu.

Kanggo luwih rinci, dhisik Privasi Returns kita.

Bagean 7 - TOOLS pilihan

Kita bisa nyedhiyani sampeyan karo akses menyang pihak katelu liwat kang kita ora ngawasi utawa duwe kontrol utawa input.

Panjenengan ngakeni lan setuju yen kita nyedhiyani akses kanggo pribadi kuwi "minangka" lan "minangka dhuwur" tanpa JAMINAN, wujud utawa kahanan apa wae jinis lan tanpa wewengkon sembarang. Kita bakal ora hukuman punapa wae njedhul saka utawa hubungane kanggo nggunakake pribadi pihak katelu pilihan.

Panggunaan sing pribadi pilihan ana liwat situs iki tanggung resiko lan discretion dhewe lan sampeyan kudu mesthekake yen sampeyan sing menowo lan sarujuk saka istilah kang pribadi sing kasedhiya dening panyedhiya pihak katelu sing cocog (s).

Kita uga bisa, ing mangsa, kurban layanan lan / utawa fitur-fitur anyar liwat situs web (kalebu, ing release saka anyar pribadi lan sumber daya). Fitur lan / utawa layanan anyar kuwi uga bakalan Katentuan Pangginaan supados iki Service.

Bagean 8 - LINKS katelu-PARTY

Isi tartamtu, produk lan layanan sing kasedhiya liwat Service kita bisa kalebu bahan saka pihak katelu.

pranala pihak katelu ing situs iki langsung sampeyan situs pihak katelu sing ora afiliasi karo kita. We are ora tanggung jawab kanggo nguji utawa ngevaluasi isi utawa akurasi lan aku ora njamin lan ora duwe hukuman utawa tanggung jawab kanggo maksud apa bahan pihak katelu utawa situs, utawa kanggo liyane bahan, produk, utawa layanan pihak katelu.

Kita ora tanggung jawab kanggo maksud apa gawe piala utawa kerusakan related kanggo tuku utawa nggunakake barang, layanan, sumber daya, isi, utawa transaksi digawe karo samubarang situs web pihak katelu. Dhisik kasebut kanthi teliti, kawicaksanan lan laku ing pihak katelu lan priksa manawa sampeyan ngerti wong sadurunge melu ing transaksi sembarang. Keluhan, claims, uneg-uneg, lan takon babagan produk pihak katelu kudu diarahake menyang pihak katelu.

Bagean 9 - KOMENTAR USER, saran lan ingkang LAIN

Yen, ing request kita, sampeyan ngirim ingkang tartamtu tartamtu (kanggo entri conto kontes) utawa tanpa panjalukan saka kita ngirim gagasan Creative, saran, usulan-usulan, plans, utawa bahan liyane, apa online, dening email, dening mail pos, utawa digunakake (bebarengan, 'komentar'), sampeyan setuju yen kita bisa, ing sembarang wektu, tanpa watesan, edit, salinan, nerbitaké, disebaraké, nerjemahake lan digunakake digunakake ing medium komentar sembarang sing maju kanggo kita. We are lan bakal ing ora tansah (1) kanggo njaga komentar ing kapercayan; (2) kanggo mbayar ganti rugi kanggo komentar; utawa (3) nanggapi kanggo komentar.

Kita, nanging ora tansah kanggo, monitor, ngowahi utawa mbusak isi kita nemtokake ing discretion kita Kabeh, nyerang, anceman, libelous, defamatory, porno, saru utawa digunakake objectionable utawa nerak intellectual property pihak utawa Katentuan Pangginaan supados iki Service .

Panjenengan sarujuk dipun-komentar ora nglanggar hak saka pihak katelu, kalebu hak cipta, merek dagang, privasi, pribadine utawa tengen pribadi utawa duwene. Sampeyan luwih setuju sing komentar ora ngemot materi libelous utawa digunakake Kabeh, kejem utawa saru, utawa ngandhut virus komputer utawa malware liyane sing bisa ing sembarang cara mengaruhi operasi ing Service utawa situs-situs sing gegandhengan. Sampeyan ora bisa nggunakake alamat e-mail palsu, ndalang dadi wong liyane saka dhewe, utawa digunakake nasaraké kita utawa pihak katelu minangka asal komentar. Sampeyan namung tanggung jawab kanggo komentar sampeyan nggawe lan akurasi sing. We njupuk ora tanggung jawab lan nganggep ora hukuman kanggo komentar sing dikirim dening sampeyan utawa pihak katelu.

Bagean 10 - pribadhi Informasi

pengajuan saka informasi pribadhi liwat nyimpen diatur dening kita Kebijakan Privasi. Kanggo ndeleng kita Kebijakan Privasi.

Bagean 11 - Kasalahan, sing ora akurat lan Ngilangi

Sok-sok ana uga informasi ing situs kita utawa ing Service sing ngandhut amarga ana kesalahan panulisan, sing ora akurat utawa ngilangi sing bisa hubungané nang produk, reregan, promosi, nawakake, biaya kapal produk, kaping transit lan kasedhiyan. We cadangan hak kanggo mbenerake kasalahan, sing ora akurat utawa ngilangi, lan kanggo ngganti utawa nganyari informasi utawa mbatalake pesenan yen informasi ing Service utawa ing situs-situs sing gegandhengan iku pas ing sawayah-wayah tanpa kabar sadurunge (sakwise sing panjenengan kirim supaya) .

We nggarap ora tansah kanggo nganyari, waras utawa njlentrehake informasi ing Service utawa ing situs-situs sing gegandhengan, kalebu tanpa watesan, informasi reregan, kajaba minangka dibutuhaké déning hukum. Ora kasebut nganyari utawa tanggal Applied ing Service utawa ing situs-situs sing gegandhengan refresh, kudu dijupuk kanggo nunjukaké sing kabeh informasi ing Service utawa ing situs-situs sing gegandhengan wis dimodifikasi utawa dianyari.

Bagean 12 - migunakake dilarang

Saliyane larangan liyane minangka kasebut ing Terms of Service, sing dilarang saka nggunakake situs utawa isi: (a) kanggo maksud apa waé Kabeh; (B) kanggo solicit liyane kanggo nindakake utawa melok sembarang tumindak Kabeh; (C) kanggo nglanggar sembarang internasional, federal, angger provinsi utawa negara, aturan, hukum, utawa pranatan lokal; (D) kanggo nglanggar marang utawa nglanggar hak properti intelektual utawa hak properti intelektual liyane; (E) kanggo ngganggu, jorok, ngenyek, gawe piala, fitnah, fitnah, disparage, meden-medeni, utawa mbédakaké adhedhasar Jenis Kelamin, orientasi seksual, agama, kesukuan, lomba, umur, asal usul suku bangsa, utawa cacat; (F) kanggo ngirim informasi palsu utawa mblusukake; (G) upload utawa ngirimaken virus utawa jinis liyane kode angkoro sing bakal utawa bisa dipigunakaké ing sembarang cara sing bakal mengaruhi atanapi operasi Service utawa saka situs-situs sing gegandhengan, situs-situs liya, utawa internet; (H) kanggo ngumpulake utawa trek informasi pribadhi saka wong; (I) kanggo spam, phish, pharm, pretext, Spider, nyusup, utawa mindhah; (J) kanggo maksud apa waé saru utawa laku jina; utawa (k) ngganggu utawa circumvent fitur keamanan Service utawa situs-situs sing gegandhengan, situs-situs liya, utawa Internet. We cadangan hak kanggo siksa nggunakake Service utawa situs-situs sing gegandhengan kanggo nglanggar samubarang ulah dilarang.

Bagean 13 - dhaftar OF JAMINAN; Watesan luput

Aku ora njamin, makili utawa njamin yen sampeyan nggunakake layanan kita bakal Pêntil, pas wektune, aman utawa kesalahan-free.

Aku ora njamin menawa asil sing bisa dijupuk saka nggunakake layanan bakal akurat utawa dipercaya.

Panjenengan sarujuk dipun-saka wektu kanggo wektu kita bisa mbusak layanan kanggo suwé mesthi wektu utawa mbatalake layanan ing sembarang wektu, tanpa kabar kowe.

Sampeyan tinulis setuju yen sampeyan nggunakake, utawa kasekengan kanggo nggunakake, layanan ing resiko tunggal. Layanan lan kabeh produk lan layanan dikirim menyang sampeyan liwat layanan sing (kajaba minangka tinulis nyatakake dening kita) kasedhiya 'minangka' lan 'minangka dhuwur' kanggo nggunakake, tanpa perwakilan, JAMINAN utawa kahanan apa wae jinis, kawetu utawa diwenehake, kalebu JAMINAN kabeh diwenehake utawa kahanan MERCHANTABILITY, kualitas merchantable, fitness kanggo tujuan tartamtu, kekiatan, judhul, lan non-pelanggaran.

Ora ana sing kudu BuyHGHThailand.com, direktur, pejabat, karyawan, afiliasi, agen, kontraktor, interns, panyedhiya, panyedhiya layanan, utawa pemberi lisensi bakal tanggung jawab marang samubarang bundhas, kerugian, pratelan, utawa kerusakan langsung, ora langsung, ora langsung, punitive, punitive, utawa konsekwensi apa wae , kalebu, tanpa wates kauntungan sing ilang, nawalan revenue, tabungan ilang, kélangan data, biaya gantian, utawa kerusakan sing padha, adhedhasar kontrak, tort (kalebu negligèntitas), tanggungan ketat utawa mlebu, layanan utawa prodhuk barang sing diduweni nggunakake layanan kasebut, utawa kanggo pratelan liyane sing ana gandhengane karo nggunakake layanan utawa prodhuk apa wae, kalebu, nanging ora diwatesi, kasalahan utawa kekurangan ing sembarang isi, utawa samubarang mundhut utawa ngrusak samubarang jenis sing ditindakake minangka asil saka nggunakake layanan kasebut utawa isi (utawa produk) sing dikirim, dikirim, utawa digunakake digawe liwat layanan, sanajan disaranake kamungkinan. Amarga sawetara negara utawa yuridikid ora ngidini pambatasan utawa watesan tanggung jawab kanggo kerusakan utawa akibat sing penting, ing negara utawa yuridiksi kasebut, tanggung jawab kita bakal diwatesi kanthi maksimal sing diwenehake dening hukum.

 

Bagean 14 - INDEMNIFICATION

Sampeyan setuju kanggo nglindhungi, njaga lan mbebasake BuyHGHThailand.com lan induk, anak perusahaan, afiliasi, mitra, pejabat, direktur, agen, kontraktor, pemberi lisensi, panyedhiya layanan, subkontraktor, panyedhiya, interns lan karyawan, ora ana jaminan saka tuntutan utawa tuntutan, kalebu biaya pengacara sing cukup, digawe dening pihak katelu amarga utawa nimbulaké panjabutan saka Ketentuan Layanan utawa dokumen sing digabungake kanthi referensi, utawa nglanggar hukum utawa hak pihak katelu.


Bagean 15 - Severability

Ing acara sing panentu Katentuan Pangginaan supados iki Service ditemtokake kanggo Kabeh, roso sepi utawa unenforceable, panentu bakal pancet dadi enforceable menyang ombone kebekan dileksanakake dening hukum, lan bagean unenforceable bakal dianggep bakal terpenggal saka Katentuan Pangginaan supados iki Service, netepake kuwi ora bakal mengaruhi sah lan enforceability samubarang pranata isih liyane.


Bagean 16 - mandap

Kewajiban lan ayahan saka pihak sing dianggo sadurunge tanggal mandap bakal urip mandap iki persetujuan kanggo kabeh tujuan.

Istilah iki saka Service sing efektif kajaba lan nganti mungkasi dening salah siji utawa kita. Sampeyan bisa uga siksa Katentuan Pangginaan supados iki Service ing sawayah-wayah kanthi notifying kita sing ora ana niyat kanggo nggunakake Layanan kita, utawa nalika mandek nggunakake kita.

Yen ing paukuman sawijine kita gagal, utawa kita Suspect sing wis gagal, kanggo tundhuk karo istilah utawa panentu Katentuan Pangginaan supados iki Service, kita uga bisa siksa persetujuan iki ing sawayah-wayah tanpa kabar lan sampeyan bakal tetep tanggung jawab kanggo kabeh Jumlah amarga munggah kalebu tanggal mandap; lan / utawa patut uga nyangkal akses kanggo Services kita (utawa bagéan kuwi).




Bagean 17 - kabeh AGREEMENT

Gagal kita kanggo ngleksanani utawa dilakokaké sembarang nengen utawa panentu saka Katentuan Pangginaan supados iki Service ora bakal akehe Perubahan perjanjian tengen utawa panentu.

Istilah iki saka Service lan kawicaksanan utawa aturan operasi sing dikirim dening kita ing situs iki utawa ing bab menyang Service The persetujuan kabeh lan pangerten antarane aku lan kowe lan mrentah nggunakake Service, superseding sembarang perjanjian sadurunge utawa contemporaneous, komunikasi lan usulan-usulan , apa lisan utawa tinulis, antarane aku lan kowe (kalebu, nanging ora winates kanggo, sembarang versi sadurunge saka Terms of Service).

Sembarang sing ambigu ing interpretasi saka Katentuan Pangginaan supados iki Service ora bakal diterangke marang pihak drafting.


Bagean 18 - governing LAW

Persyaratan Layanan lan sembarang perjanjian sing kapisah ing ngendi kita nyedhiyakake sampeyan Layanan bakal diatur lan diajukake miturut hukum Kerajaan Thailand


Bagean 19 - Pangowahan SYARAT SERVICE

Sampeyan bisa maneh versi paling anyar saka Katentuan Pangginaan supados Service ing sembarang wektu ing kaca iki.

We cadangan hak, ing sawijine discretion kita, kanggo nganyari, ngganti utawa ngganti bagean iki Katentuan Pangginaan supados Service by posting nganyari lan owah-owahan kanggo situs web kita. Iku tanggung jawab kanggo mriksa website kita periodik kanggo owah-owahan. Panjenengan nggunakake terus utawa akses menyang situs web kita utawa Service ing ngisor iki posting saka owah-owahan kanggo Katentuan Pangginaan supados iki Service dadi pamukiman owah-owahan sing.

Bagean 20 - KONTAK INFORMASI

Pitakonan babagan Katentuan Layanan kudu dikirim menyang kita kanthi cara kontraksin