Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Telpon & Tampilan Whatsapp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

Sarat lan Kebijakan Diskon

Diskon 2%

Disedhiyakake kanggo pelanggan anyar nalika nampa kupon, kode promosi, utawa tautan diskon 

(Wigati - Pembayaran saben wulan ora ditrapake)

 

Diskon 3%

Kasedhiya kanggo kabeh pelanggan reguler

(Wigati - diskon kanggo reguler pelanggan lan promosi - ora summarized)

(Wigati - Pembayaran saben wulan ora ditrapake)

 

Diskon 5%

Kasedhiya kaya para pelanggan reguler lan pelanggan anyar

- Mbantu nulis situs kita kanggo nggawe isi, nggawe review video produk, artikel, blog, foto kanggo situs kita

(diskon uga ora diringkes)

(Wigati - Pembayaran saben wulan ora ditrapake)

 

Diskon 10%

Link afiliasi - disedhiyakake kanggo pelanggan biasa sing ngajak kanca, kulawarga supaya bisa tuku

Para undangan uga nampa diskon 5%

(Wigati - Pembayaran saben wulan ora ditrapake)

 

Pengin njaluk diskon? Hubungi Kami