Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 18: 00 | Telpon & Tampilan Whatsapp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

privasi mbalekaken

bali

- HGH (hormon pertumbuhan) lan produk liyane ing situs kita ora bakal ditransfer lan bali kanggo mbalekake


- Kanggo layak kanggo bali, item sampeyan kudu ora dienggo lan ing kondisi sing padha sing ditampa. Sampeyan uga kudu ing kemasan asli.

- Toko cadangan hak nolak kanggo ngasilake barang tanpa penjelasan


- Barang jual (yen ana)
Mung item sing diregani biasa bisa dibalekake, barang sing larang regane ora bisa dibalekake.

Pengiriman internasional


- Kabeh paket internasional sing kita track nganggo nomer nelusuri

- Produk hormon pertumbuhan bisa disita ing tapel wates negara sampeyan,
kita ora tanggung jawab kanggo bali barang utawa dhuwit sing ilang ing adat negara sampeyan.