Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Call & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

Kebijakan Privasi

SECTION 1 - APA APA JAMBUNG KANGGO INFORMASI INI?

Yen sampeyan tuku barang saka toko, minangka bagéan saka proses tuku lan jual, kita ngumpulake informasi pribadhi sing diwenehake kayata jeneng, alamat, lan alamat email.
Nalika sampeyan ngunjungi toko, kita uga kanthi otomatis nampa alamat protokol internet (IP) komputer supaya bisa menehi informasi sing mbantu kita sinau babagan browser lan sistem operasi.
Email marketing (yen ana): Kanthi idin, sampeyan bisa ngirim email babagan toko, produk anyar lan nganyari liyane.

SECTION 2 - MENINGGALKAN

Carane sampeyan njaluk idin sandi?
Yen sampeyan nyedhiyani informasi pribadhi kanggo ngrampungake transaksi, verifikasi kertu kredit, nempatake pesanan, ngatur pengiriman utawa bali tuku, awake dhewe ngakoni yen sampeyan ngidini ngumpulake lan nggunakno kanggo alesan tartamtu.
Yen kita njaluk informasi pribadhi kanggo alasan liya, kayata marketing, kita bakal langsung njaluk sampeyan persetujuan, utawa menehi sampeyan kesempatan kanggo ngomong ora.
Carane aku mbatalake idin sandi?
Yen sawise sampeyan milih, sampeyan bisa ngganti pikiran sampeyan, sampeyan bisa mbatalake persetujuan sampeyan supaya bisa ngubungi panjenengan, kanggo pengumpulan terus, nggunakake utawa pambocoran informasi, kapan wae, kanthi ngubungi kita

SECTION 3 - DISCLOSURE

Kita bisa nyampekano informasi pribadhi yen kita dibutuhake dening hukum kanggo nglakoni utawa yen sampeyan nglanggar Katentuan Layanan.

SECTION 4 - SHOPIFY

Toko kita tuan rumah ing Shopify Inc. Padha nyedhiyani kita karo platform e-commerce online sing ngidini kita kanggo ngedol produk lan layanan kanggo sampeyan.
Data sampeyan disimpen liwat penyimpanan data Shopify, basis data lan aplikasi Shopify umum. Padha nyimpen data sampeyan ing server sing aman ing konco firewall.

Pembayaran:

Yen sampeyan milih gapura pambayaran langsung kanggo ngrampungake tuku, banjur Shopify nyimpen data kartu kredit sampeyan. Iki wis dienkripsi liwat Standard Industri Data Keamanan Pembayaran Card (PCI-DSS). Data transaksi tuku sampeyan disimpen mung anggere perlu kanggo ngrampungake transaksi tuku. Sawise rampung, informasi transaksi tuku dibusak.
Kabeh gateway mbayar langsung adhedhasar standar sing disetel dening PCI-DSS sing dikelola dening Dewan Standar Keamanan PCI, sing minangka usaha gabungan merek kaya Visa, MasterCard, American Express, lan Discover.
Syarat PCI-DSS bantuan njamin informasi penanganan kertu kredit kanthi aman dening panyedhiya lan panyedhiya layanan.
Kanggo wawasan liyane, sampeyan uga pengin maca Ketentuan Layanan Shopify kene utawa Statement Privasi kene.

SECTION 5 - LAYANAN KETIGA KETIGA

Umumé, panyedhiya pihak katelu sing digunakake dening kita mung bakal ngumpulake, nggunakake, lan nyampekano informasi sampeyan nganti entuk manfaat kanggo ngidini supaya bisa nglayani layanan kasebut.
Nanging, panyedhiya layanan pihak katelu tartamtu, kayata gateway pembayaran lan prosesor pembayaran pambayaran liyane, duwe kawicaksanan pribadhi babagan informasi sing dibutuhake kanggo menehi dhuwit kanggo transaksi sing gegandhengan karo sampeyan.
Kanggo panyedhiya iki, disaranake sampeyan maca kabijakan privasi supaya sampeyan bisa mangerteni cara informasi pribadi sampeyan bakal ditangani dening panyedhiya iki.
Utamane, elinga yen panyedhiya tartamtu bisa dumunung ing utawa duwe fasilitas sing dumunung ing yurisdiksi sing beda saka sampeyan utawa kita. Dadi, yen sampeyan milih kanggo nerusake karo transaksi sing nglibatake layanan panyedhiya layanan pihak katelu, informasi sampeyan bisa uga tundhuk marang hukum yurisdiksi (s) kang panyedhiya layanan utawa fasilitas kasebut dumunung.
Contone, yen sampeyan ana ing Kanada lan transaksi sampeyan wis diproses dening gateway pembayaran sing dumunung ing Amerika Serikat, informasi pribadi sampeyan sing digunakake kanggo ngrampungake transaksi kasebut bisa ditudhuhake miturut undang-undang Amerika Serikat, kalebu UU Patriot.
Sawise sampeyan ninggalake situs web nyimpen utawa dialihake menyang situs web utawa aplikasi pihak katelu, sampeyan ora ana maneh sing diatur dening Kebijakan Privasi iki utawa Syarat Layanan Situs web kita.

Links

Nalika sampeyan ngeklik pranala ing toko, sampeyan bisa langsung ngeterake situs sampeyan. Kita ora tanggung jawab marang praktik-praktik privasi situs-situs liyane lan kasurung kanggo maca statement privasi.

SECTION 6 - KEAMANAN

Kanggo nglindhungi informasi pribadhi, kita njupuk pituwake cukup lan ngetutake praktik-praktik sing paling apik kanggo industri kanggo mesthekake yen ora ono gunane, misused, diakses, diumumake, diowahi utawa dirusak.
Yen sampeyan nyedhiyani informasi kertu kredit, informasi kasebut dienkripsi nggunakake teknologi lapisan soket aman (SSL) lan disimpen nganggo enkripsi AES-256. Sanajan ora ana cara transmisi liwat panyimpenan Internet utawa elektronik, 100% aman, kita ngetutake kabeh syarat PCI-DSS lan ngetrapake standar industri umum sing luwih umum.

COOKIES

Punika dhaptar cookie sing kita gunakake. Kita wis kadhaptar ing kene supaya sampeyan bisa milih yen sampeyan pengin milih metu saka cookie utawa ora.
_session_id, token unik, sessional, Ngidini Shopify kanggo nyimpen informasi babagan sesi (referrer, landing page, etc).
_shopify_visit, ora ana data sing dianakaké, Terusake kanggo menit 30 saka riko pungkasan, Digunakake dening tracker stats internal panyedhiya situs web kanggo ngrekam nomer kunjungan
_shopify_uniq, data ora ana, kadaluwarsa tengah wengi (relatif marang pengunjung) esuk, Ngira jumlah kunjungan menyang toko dening customer siji.
Kertu, token unik, ngengkel kanggo minggu 2, Nyimpen informasi babagan isi cart sampeyan.
_secure_session_id, token unik, sessional
Storefront_digest, tokene unik, indefinite Yen toko duwe sandhi, iki digunakake kanggo nemtokake manawa pengunjung saiki nduweni akses.

SECTION 7 - AGE OF CONSENT

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan makili manawa sampeyan paling ora umur mayoritas ing negara sampeyan utawa propinsi panggonan, utawa sing umur mayoritas ing negara sampeyan utawa propinsi panggonan lan sampeyan wis menehi kita idin kanggo ngidini Gumantung sampeyan suntingan nggunakake situs iki.

SECTION 8 - PERUBAHAN KE POLICY INI

Kita nduweni hak kanggo ngowahi kebijakan privasi iki sawayah-wayah, saéngga mangga deleng maneh. Owah-owahan lan klarifikasi bakal langsung dilakoni nalika posting kasebut ing situs web kasebut. Yen kita nggawe owah-owahan materi kanggo kawicaksanan iki, kita bakal ngandhani sampeyan kene sing wis dianyari, supaya sampeyan ngerti apa informasi kita ngumpulake, cara kita nggunakake, lan ing kahanan apa, yen, kita nggunakake lan / utawa nyampekano informasi Iku.
Yen Simpenan wis dituku utawa digabung karo perusahaan liyane, informasi sampeyan bisa ditransfer menyang pemilik sing anyar supaya bisa terus ngedol produk kanggo sampeyan.

QUESTIONS AND INFORMATION CONTACT

Yen sampeyan pengin: ngakses, mbenerake, mbenake utawa mbusak informasi pribadhi apa wae babagan sampeyan, ndhaftar complaint, utawa mung pengin informasi liyane hubungi kita