Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 18: 00 | Telpon & Tampilan Whatsapp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

HGH Thailand - sinau babagan hormon pertumbuhan ing Bangkok

HGH Bangkok - Buy Genotropin Bangkok

Hormon pertumbuhanHormon pertumbuhan, GH, HGH, Somatotropin, Somatropin)- hormon peptida saka pituitary anterior, sing digunakake ing olahragaKanggo pambentukan relief otot. Hormon pertumbuhan utawa somatotropin (saka basa Latin soma - badan) entuk jenenge kanggo wong enom, iku nyebabake akselerasi sing ditandai kanthi linear (dawa). Wutah iki utamané amergo saka pertumbuhan balunge sing dawa.

Konsentrasi dasar hormon pertumbuhan ing getih yaiku 1-5 ng / ml, nalika puncak bisa munggah menyang 10-20 lan malah 45 ng / ml. Iki pisanan diisolasi ing 1956. Ngemot hormon pertumbuhan ing kelenjar pituitary minangka respon kanggo sinyal saka hypothalamus.Biasane, sawise rong puluh taun, produksi hormon iki kanthi ngurangi awak.Proses penuaan langsung ana hubungane karo tingkat pelepasan hormon pertumbuhan. Rata-rata, sawise 20 taun, saben taun 10 tingkat produksi bakal turun dening 15%.

Hormon pertumbuhan ora ana bedane. Sing, tingkate padha karo wong lanang lan wadon. Senadyan kasunyatan sing nggunakake persiapan ngandhut hormon pertumbuhan, dilarang VADO (Organisasi anti-Doping donya), Persiapan HGH kasedhiya ing Thailand.


Sifat farmakologi saka HGH:

- Efek anabolik - nyebabake pertumbuhan otot

- Tumindak anti-katabolisme - nyegah pemecahan otot

-Ngurangi lemak awak

- Ngapikake energi

- Cepet penyembuhan

- Nduweni efek rejuvenating

- Ngremekake re-growth of internal organs (atrophied with age)

- Nimbulaké tuwuhing balung lan ningkatake wutah ing bocah enom nganti taun 26 (nganti penutupan wilayah pertumbuhan), nguatake balung

- Ningkatake tingkat glukosa ing getih

- Nguatake sistem kekebalan

 

Tuku HGH Bangkok

 

Sawetara efek obat kasebut nimbulaké dhéwé, nanging sebagéyan gedhé efek ditengahi déning faktor pertumbuhan insulin IGF-1 (sing diarani somatomedin C), sing diprodhuksi déning tumindak hormon pertumbuhan ing ati lan ngrangsang Wutah paling akeh organ internal. Meh kabeh efek saka hormon pertumbuhan ing olahraga sing digandhengake karo tumindak IGF-1.

Perubahan sing ana hubungane karo umur ing sekresi hormon pertumbuhan

Sekresi hormon pertumbuhan terus ngurangi umur. Minimal ing tuwa, sing wis ngurangi minangka garis dasar, lan frekuensi lan amplitudo saka sekresi. Tingkat dasar hormon pertumbuhan paling maksimal ing awal kanak-kanak, puncak amplitudo sekresi maksimum sajrone masa remaja dadi tuwuhing linear sing cepet uga nalika pubertas. Irama sirkadian ing sekresi hormon pertumbuhan:

Sekresi hormon pertumbuhan lan akeh hormon liyane sing dumadi sacara periodik lan nduweni sawetara puncak ing sadina-dina (biasane ana sekresi puncak saben jam 3-5). Puncak paling dhuwur diamati ing wayah wengi, kira-kira sejam sawise turu.

HGH Thailand Growth Hormone Therapy in Bangkok

 

Hormon pertumbuhan ing awakbuilding ing Thailand

Awalé, preparat hormon pertumbuhan wiwit digunakake kanggo tujuan medis, nanging meh ing wektu sing padha hormon iki nyebar ing olahraga, amarga kemampuané kanggo nambah massa otot lan ngurangi lemak awak. Preparation pisanan HGH ana mayit pituitary, lan mung ing 1981 digawe somatotropin tamba rekombinan.

Ing 1989, hormon pertumbuhan sapi ora dicekal dening Komite Olimpiade. Sanajan nyatane yen nggunakake hormon pertumbuhan ing tujuan atletik dilarang, ing dasawarsa pungkasan, dodolan tamba tambah akeh. Utamane, hormon pertumbuhan sing digunakake ing olahraga, utamane ing binaraga, sing digabungake karo obat anabolik liyane.

 

HGH Thailand

Tambah massa otot lan lemak gawe kobong

Alasan utama kanggo popularitas HGH ing olahraga yaiku kemampuan kanggo ngurangi jumlah lemak subkutan. Kajaba iku, pasinaon nunjukake yen njupuk hormon pertumbuhan bakal ningkatake massa otot, jaringan ikat lan nambah volume sel otot amarga akumulasi cairan.

Efek migunani liyane saka hormon pertumbuhan - ngurangi frekuensi ciloko. Iki amarga kemampuane nguatake balung lan jaringan tisu (tendon, rawan). Hormon pertumbuhan nyepetake regenerasi marasake awak lan tissue sawise ciloko.

Perlu dicathet yen panggunaan HGH ing powerlifting ora ana gunane, amarga ing eksperimen kasebut ora ana sing nambah kinerja daya. Somatotropin uga ningkatake stamina lan kinerja, lan sabanjure, ngurangi ambahane lemes lan nyepetake pemulihan, supaya hormon pertumbuhan ora ana guna kanggo atlet olah raga, ing ngendi indikator kasebut.

Kesimpulan Umum yaiku yen hormon pertumbuhan bisa digunakake ing olah raga kanthi tujuan nggoleki bantuan.

Kaluwihan:

Efek dhuwur, insiden kurang efek samping, tamba ora nyebabake fungsi penis lan potènsi ora nyebabake efek androgenic lan ora mbutuhake PCT sawise bobot saben wulan bobot total (3-4 kg), lan Ing sawetara kasus ora kabeh owah-owahan digandhengake karo mundhut lemak gedhe.

cacat:

Biaya tamba dhuwur kira-kira 2-3 ewu dolar saben dalan.


Efek samping saka hormon pertumbuhan manungsa

Amarga HGH diprodhuksi kanthi alami ing awak manungsa, efek samping saka HGH langka. Efek sisih utamane dumadi utamane ing kasus-kasus kasebut ing ngendi Hormon pertumbuhan digunakake ing dosis sing luwih dhuwur tinimbang sing dianjurake lan luwih suwe tinimbang sing ditemtokake dening para ahli. Ing laku, ana efek samping ing ngisor iki: Hormon pertumbuhan manungsa (frekuensi kedadeyan):

Sindrom Tunnel Wis diwujudake dening rasa lan rasa ora ngandel ing ekstremitas. Iki amarga kasunyatan sing nambah jumlah otot ngencerake saraf perifer. Efek sisih kasebut ora mbebayani lan cepet diselesaikan sawise ngurangi dosis.

Akumulasi cairan, meh ora ana efek samping, amarga akumulasi cairan ing otot, menehi ukuran gedhe lan elastisitas. Umumé, fénoména sing paling tithik sawisé rampung.

Tekanan getih dhuwur - diilangi kanthi ngurangi dosis HGH, utawa nggunakake obat antihipertensi.

Inhibisi fungsi kelenjar tiroid - subyektif ora nyedhiyakake, amarga penindasan banget kurang. Kanggo eliminasi lan nambah efisiensi siklus digunakake Thyroxin ing dosis 25 mcg saben dina. Sawise nolak hormon pertumbuhan, fungsi tiroid diisi kanthi lengkap.

Hyperglycemia - nambah tingkat glukosa ing getih. Ngilangi insulin utawa obat-obatan sing ngrangsang pankreas (gliclazide). Ora biasane mbutuhake langkah-langkah tambahan lan bisa dibatalake. Sampeyan uga bisa njupuk tambahan karo asam alpha lipoat, nguripake sensitivitas insulin.

Acromegali - panyakit kasebut amarga panyalahgunaan obat-obatan hormon pertumbuhan. Nalika diterapake kanthi bener, ora ditemokake.

Hypertrophy saka jantung lan organ liyane mung dumadi ing kasus nggunakake HGH ing dawa gedhe. Nalika diterapake kanthi bener, ora ditemokake.

 

Efek samping mitos saka hormon pertumbuhan

Perkembangan ing abdomen - dipercaya akèh bilih hormon pertumbuhan bisa nambah padharan amarga hiperplasia organ internal (minangka usus lan organ duwe reseptor kanggo IGF-1). Saiki ora ana bukti ilmiah ing kasunyatan iki, nanging, conto owahan ing padharan ing abdomen ing lingkungan binaragawan profesional sing ana gegayutane. Nanging, pengalaman praktis saka atlit paling nuduhaké yèn kursus klasik hormon pertumbuhan ora nyebabake perkembangan abdomen. Para ahli percaya yèn pembesaran abdomen (ing Internet Inggris umum istilah "gut GH") nduweni sawetara efek kimia alami lan bisa uga nalika nggunakake dosis gedhe GH ing kombinasi karo insulin, steroid, bebarengan karo konsumsi gedhe Saka panganan.

Dampak ing potency lan fungsi penis - HGH ora duwé pangaruh negatif marang fungsi seksual.

Penekanan saka sekresi hormon pertumbuhan dhewe - Profesor Elmer M. Cranton, MD nganakake studi babagan pasien 100, sing ora ditemokake nyegah sekresi dhewe.

Kanker - hormon pertumbuhan nyebabake akselerasi dramatis saka divisi sel tumor, saengga peneliti dadi prihatin bab apa hormon pertumbuhan kanggo otot. Ana panelitèn retrospektif, sing dirawuhi dening wong sing diobati karo hormon pertumbuhan, frekuensi proses neoplastik sing ora sacara statistik beda saka sisa populasi sing bisa ngomong babagan ora ana efek karsinogenik saka hormon pertumbuhan.

Kesimpulan umum babagan efek samping

Hormon pertumbuhan arang banget nyebabake efek samping yen digunakake ing dosis sing rata-rata. Meh kabeh efek samping bisa dibaleni. Wonten ing wekdal ingkang sami, kasebat mbuktekaken bilih preparasi HGH saged ningkataken awak kangge ningkataken kabugaran badan, nyuda kolesterol jahat, ningkataken kulit, nguataken tulang lan ligamen lan efek positif sanesipun.

Stimulator hormon pertumbuhan

Regulator utama sekresi hormon pertumbuhan - hormon peptida saka hipotalamus (somatostatin lan somatoliberin), sing disekresi dening sel neurosecretory hipotalamus menyang vena portal pituitari lan tumindak langsung ing somatotrope. Nanging, keseimbangan hormon iki lan sekresi hormon pertumbuhan dipengaruhi dening akeh faktor psikologi. Para ilmuwan mbuktekake manawa tingkat sekresi hormon pertumbuhan bisa ditingkatake kanthi kaping 3-5, tanpa nggunakake metode hormonal.

Peptida minangka stimulator paling kuat saka hormon pertumbuhan, nambah konsentrasi 7-15 kaping biaya kursus padha karo kaping pirang-pirang ing ngisor iki:


GHRP-2

GHRP-6

GRF (1-29)

CJC-1295

Ipamorelin

HGH Frag (176-191) - pecahan

HGH Thailand

 

Hormon pertumbuhan lan peptida ing bodybuilding

Peptida (Saka Yunani πεπτος - nourishing) - kulawarga zat kang molekul dibangun saka residu saka asam α-amino disambung ing ikatan peptide chain (amide). Iku senyawa alami utawa sintetis sing ngandung puluhan, atusan utawa ewu unit Monomerik - asam amino. Kelas iki beda banget lan ora ana ing awak macem-macem fungsi pangaturan. Ing artikel iki kita bakal nimbang mung peptida sing digunakake kanggo olahraga kanggo koreksi pratondo fisik.

Saiki ana ing pasaran Thailand Luwih kerep ana peptida, yaiku stimulan hormon pertumbuhan. Peptida sing paling populer ing binaraga ing Thailand:

Saka klompok Ghrelin (GHRP): (nyipta konsentrasi Puncak GR sing adoh sakwise sawise injeksi, tanpa wektu nalika lan anané somatostatin ing getih).

GHRP-6 lan Hexarelin

GHRP-2

Ipamorelin

Saka klompok wutah hormon Hormon sing ngeculake hormon (GHRH): (introduksi ing awak nyebabake peningkatan gelombang kaya ing konsentrasi sing bakal lemah ing jam nalika sekresi alam GRS dikurangi dening somatostatin, lan dhuwur ing alam Nambah konsentrasi GR (umpamane nalika ing wayah wengi), kanthi tembung liya GHRH nambah sekresi GRS, tanpa ngganggu kurva proses alam.)

GRF (1-29) Sermorelin

CJC-1295

HGH Frag (176-191) Yaiku bagéan saka hormon pertumbuhan (burner lemak)

Kaluwihan peptida

Akeh pitakonan sing muncul, ngapa nggunakake zat peptida anyar, yen ana hormon pertumbuhan manungsa sing artifisial? Jawaban iki prasaja: peptide stimulants duwe sawetara kaluwihan kuwat.

Peptida luwih murah tinimbang hormon pertumbuhan. Biaya kursus sing padha bakal luwih murah.

Mekanisme aksi lan setengah urip sing beda-beda bakal ngidini kita bisa ngukur kurva konsentrasi kanggo respon anabolik sing optimal.

Efek sing beda ing keluwen lan metabolisme, ngidini sampeyan menehi pilihan kanggo bahan kasebut utawa bahan liyane.

Sanalika produksi lan distribusi peptida ora diatur dening hukum, saéngga aman kanggo online.

Cepet lan rampung larut, supaya ora ana rasa wedi kanggo ngontrol doping.

Peptida, uga hormon pertumbuhan klasik gampang kanggo mriksa keasliane. Sampeyan cukup kanggo ngliwati tes somatotropin ing plasma sawise administrasi obat.


Kanggo nyukupi hormon pertumbuhan kursus iki?

Hormon pertumbuhan bisa digunakake dening wong lanang lan wanita nalika umur 20 (wong sing luwih enom bisa ngalami perkembangan asimetri balung) kanggo nguatake kaunggulan otot. Massa total mundhak rada, iki kedadeyan minangka asil gedhe Losses lemak.

Efek sisih sakwise lan sawise mesthi meh ora ditemtokake, biasane bisa dibaleni.

Cara kasebut contraindicated kanggo wong diabetes (hormon pertumbuhan mundhak akeh glukosa ing getih), ati-ati kudu digunakake ing hipertensi (hormon pertumbuhan manungsa bisa nambah). Sadurunge nggunakake obat kasebut sampeyan kudu takon dhokter.

HGH populer 3 ing Thailand

HGH Thailand

HGH Bangkok

Genotropin                           

Ansomone                           

Jintropin