Pengiriman gratis & Pembayaran tunai | Jam: 9: 00 am - 8: 00 pm | Telpon & WhatsApp, Telegram, Viber, Line + 66 61 686 66 55

HGH Malaysia | Where to buy hormon growth in Malaysia in Kuala Lumpur?

Where to buy hormone growth in Malaysia in Kuala Lumpur

 

100% kualitas produk Hormon Growth (HGH Somatotropin) ing Malaysia

Kita distributor resmi produk hormon pertumbuhan ing Malaysia.

 

Apa hormon pertumbuhan?

Hormon pertumbuhan (hormon pertumbuhan, STH, HGH, somatotropin) -
Hormon peptida saka lobus anterior kelenjar hipofisis, digunakake ing olahraga kanggo mbentuk relief otot.
Penuaan awak langsung gegandhèngan karo tingkat hormon pertumbuhan wutah.
Rata-rata, sawise 20 taun saben taun 10 tingkat produksi dipateni dening 15%.
Hormon pertumbuhan ora duwe beda jinis. Sing, tingkate padha kanggo pria lan wanita.
Sanajan nyatane yen nggunakake obat sing ngandhut hormon pertumbuhan,
Dilarang dening WADO (Organisasi Anti-Doping Sedunia),
Ing Malaysia, produk-produk kasebut di jual. Indikasi sing digunakake:
Where to buy hormone growth in Malaysia in Kuala Lumpur

Indikasi sing digunakake:

- Burning Fat
- Latihan lan Gedung awak
- Energi sing luwih dhuwur,
- Anti Aging program
- Tambah Fungsi Otak
- Daya tahan imbang sing unggul
- Healing Wound Luwih cepet
- Nambah Llibido Seksual
- Tambah Kapadhetan Tulang

 

Anti-penuaan MalaysiaProgram anti-aging

Hormon iku bahan alami sing penting kanggo kesehatan. Kanthi umur, isi hormon
Turunan kanthi bertahap, sing ndadékaké akselerasi
proses penuaan lan munculé sing gegandhengan
Kanthi umur penyakit. Terapi penggantian hormon alami ngresiki awak menyang tingkat hormon susu, bali menyang tingkat awakmu wis biasa ing taun enom.


Rekomendasi kanggo pamula:

- Mulai karo 2IU saben dina sadurunge arep turu (weteng kosong).
- 5 dina lan 2 dina.
- We propose kanggo ngganti wektu Morning / Evening (saben rong wulan).

Mlebu lan entuk diskon!

ndaftar