Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Telpon & Tampilan Whatsapp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

HGH ngilangi bobot ing Thailand | Gunakake hormon pertumbuhan manungsa kanggo kelangan lemak ing Bangkok

HGH Thailand kalah ing Bangkok

 

Hormon pertumbuhan (somatotropin, HGH) Paling wong ing Thailand Sing digandhengake karo proses atlet bangunan otot. Cara kasebut - HGH nduweni efek anabolik sing kuwat, nyurung pertumbuhan otot, nguatake sistem kekebalan awak lan malah nyebabake efek total rejuvenasi. Kanggo kesempatan iki saka kemampuan kanggo ngurangi lemak awak biasane ilang, nanging muspra - hormon pertumbuhan kanggo ngobong pound ekstra gedhe.

 Kanggo ilustrasi, sampeyan bisa nguripake studi ing Universitas Bangkok ing 1998, ing ngendi wong diwasa 24 diwenehi dosis saben dosis 2 mg - 5 mg HGH kanggo nem sasi. Sajrone periode kasebut, massa awak ora mudhun, nanging rasio antara jaringan otot lan adipose wis owat sacara dramatis - rata-rata, saben peserta pikol 5.5 saka otot lan, paling penting, lemak 5.7 ilang. Lan mundhut lemak sing paling gedhe dicathet ing weteng. Ora ana wektu sing nggegirisi obat kasebut minangka Genotropin, jintropin lan ansomone lan obat-obatan liyané sing akeh pilihan kanggo atlit sing ngupayakake nyuda persentase lemak awak.

 Carane ora hormon pertumbuhan kanggo mundhut bobot?

Sebagéyan gedhé sifat sing ngobong lemak HGH gegandhèngan karo pangaruh ing metabolisme. Metabolisme, Ngerti manawa meh kabeh sel ing awak manungsa didhukung dening salah siji asam lemak utawa glukosa. Lan yen jumlah glukosa ing getih diatur dening hormon Insulin anabolik, jumlah asam lemak ing hormon pertumbuhan. Tujuan sing sampeyan pengin entuk bobot mundhut lan ngurangi lemak, yaiku kanggo meksa sel mangan lemak luwih saka glukosa. Insulin ora njawab - njaga glukosa ing tingkat normal lan nyimpen ing spade. Ing kasus apa wae, nyebabake sel mangan glukosa, ora lemak, bebarengan nambah asam lemak ing pembentukan ati.

Nanging HGH minangka semangat antagonis insulin, nyoba ngurangi panggunaan glukosa sel lan meksa dheweke mangan asam lemak. Kanggo nindakake iki, kandhungan kasebut kasebut ing selaput sel lemak lan minangka sistem transportasi sing njupuk saka asam lemak, nggawa dadi getih, lan menehi oksigen. Kanthi tembung liya, ternyata proses lipolysis, yaiku ngurangi jumlah sel lemak. Lan sing paling penting, ora ana sel lemak HGH ora bakal nyerah lan ora bakal rusak. Nanging yen sel-sel awak butuh asam lemak luwih akeh, lan pemecahan sel-sel lemak sajrone ningkatake hormon pertumbuhan, lan mobilisasi lemak saka endhog bakal nambah, sing bakal nyebabake bobot awak. Yen sampeyan pengin ngringkes, awak mung mulai mangan lemak dhewe. Lan iki, pisanan lan paling penting, sampeyan butuh hormon pertumbuhan sing cukup.

 

HGH Thailand kalah ing Bangkok

 

 Cara hormon pertumbuhan kanggo ngurangi bobot ing Bangkok

Ana sawetara rejimen hormon pertumbuhan. Saben uwong nyedhiyakake tujuan sing beda-beda lan paling apik sadurunge ngenalake sapa wae menyang konsultasi karo dokter ing Thailand. Utawa, paling ora, kanggo ngilangi bobot yen ora ana masalah karo hormon tiroid lan hormon seks, utawa efek HGH sing ora dikarepake mung katon.

Tipe klasik HGH kanggo ngurangi bobot lan entuk manfaat saka otot diwiwiti kanthi injeksi subkutan saka unit 2 saben dina obat. Yen ora ngetokake efek samping (ing ngisor iki), banjur minggu kapindho sampeyan bisa ningkatake dosis kanggo unit 5, nanging ora ana maneh - ing antaraning awak ing dosis gedhe hormon pertumbuhan bakal nyebabake kasunyatan yen pancreas ing Nyoba ngimbangi jumlah total amarga jumlah insulin ditindakake.

Cathetan: Kadhangkala dianjurake kanggo mbantu pankreas iki kanthi nggawe injeksi insulin tambahan. Nanging penting kanggo rencana nggunakake hormon pertumbuhan ing dosis dhuwur, luwih saka unit 5 saben dina.

Kanggo nyuntik hormon pertumbuhan nalika ing awak iku bisa nggawe kondisi sing paling apik, yaiku kanthi ngurangi gula getih. Iku wektu sadurunge dhaharan (wektu sing apik ing weteng kothong ing wayah esuk) lan sajrone utawa sawise ngleksanani kuat, nalika gula dikonsumsi ing kegiatan fisik. Injeksi subcutaneous sing disaranake, sanajan ana komentar positif babagan introduksi HGH intramuscularly. Biasane nyuntikake weteng, sing mbantu mbantu ngobong lemak ing wilayah iki.

HGH kabeh kudu ora ngluwihi wulan 6. Sajrone wektu iki, miturut ahli, bobot kurang bobot 2 saka lemak lan entuk pon 2 per otot, tanpa diet lan olahraga. Nanging sing paling penting, efek saka tumindak sing nyebabake nyisihake bobot keluwihan, bakal tambah akeh. Dadi, asil ngetokake bobot umum ing hormon pertumbuhan luwih akeh tinimbang para ilmuwan.

 Ing periode kasebut, kanggo ningkatake efek HGH kudu dilebokake ing regime latihan atletik, utamane kanggo daya, 2-3 kaping seminggu. Latihan kekuwatan mesti perlu diwenehi aerobik. Supaya mbantu hormon pertumbuhan bisa ngowahi awak dadi metabolisme lemak, sampeyan bisa nglebokake diet karbohidrat sing alus. Umumé, senadyan ana rekomendasi kanggo tetep diet kalori sing rata-rata (yaiku kanggo mangan lan nyawisake jumlah kalori sing padha), malah sirkuit suplai daya kalori sing kaluwihan bisa nggawa efek pembakaran lemak sing dikarepake.

Sajrone dalan kanggo paling apik mundhut bobot dianjurake kanggo ngombe lan bobot mundhut liyane - hormon pertumbuhan meh ora bertentangan karo salah sijine. Utamane hormon tiroid, kayata thyroxine (100-150 μg saben dina) utawa triiodothyronine (25 μg saben dina). Ora mung pembakar lemak dhewe, nanging uga efek sing bermanfaat ing kelenjar tiroid. Lan ing hormon pertumbuhan dheweke perlu - HGH nyegah fungsine lan malah bisa nyebabake peningkatan, supaya hormon tiroid ing wektu iki bakal mbantu nyuda manifestasi efek samping.

Latar belakang ECA lan clenbuterol ing babagan hormon pertumbuhan uga ningkatake efek pembakaran lemak, sanajan, sanajan, nambah risiko efek samping.

HGH Thailand ngobong lemak

 

Efek samping saka HGH

Jebule, HGH iku alami kanggo awak manungsa. Contone, kanthi umur, volume "dhewe" ing manungsa wis dikurangi, supaya pemulihan HGH saka njaba katon fenomena cukup ora aman, kabeh luwih nalika ora ditindakake saka sawijining hormon ing awak. Iki efek sisih minimal saka HGH. Asring uga dibandhingake karo steroid (efek sing padha, lan migunakake babagan kelompok individu sing padha), nanging ora ngasilake produksi hormon seks, lan amarga mekanisme sing beda duwe konsekuensi kurang nyenengake. Uga sawise hormon pertumbuhan ora dibutuhake kanggo terapi pasca siklus, uga nyritakake babagan safetye.

Ing Thailand ana mitos sing nggunakake hormon pertumbuhan kanggo mundhut bobot ndadekake kena pengaruh kuping, irung, pipi, lidah, balung rawan, balung (kanthi katon bongkahan sing ora becik ing panggonan sendi), jantung Lan organ internal liyane (ing conto diwenehi "bodybuilders ngandhut") yaiku atlet profesional sing wis ngalami awak lan saiki ngandhut abdomen sacara alamiah). Kabeh iki bisa wae kedadeyan, nanging mung nalika sampeyan nyalahake tamba karo keluwihan gedhe saka dos sing dianjurake. A nggunakake HGH umum kanggo bobot mundhut padha karo ora.

Efek samping sing paling kerep banget yaiku HGH - sindrom carpal tunnel, ditondoi dening mati rasa awak. Nanging gegandhèngan karo kompresi saraf ing pinggir pinggiran otot saya tambah, saéngga tingkat bobot awak kurang nduwèni risiko sindrom.

Dampak negatif ing pankreas lan kelenjar tiroid, kaya kasebut ing ndhuwur. Resep - insulin lan hormon tiroid. Sawise nolak fungsi hormon pertumbuhan, kelenjar kasebut bisa pulih.

Efek sisih langka yaiku kenaikan tekanan, sing bisa nyegah utawa ngurangi dosis HGH, utawa obat sing nyuda tekanan getih.

 

Endi tuku hormon pertumbuhan ing Thailand?

Tuku hormon pertumbuhan mesthine sing paling penting ing tataran kasebut. Kasunyatane sing paling dieter sing mundhut HGH saka panganyang "karo tangan" utawa liwat situs web sing bisa ditemokake. Nanging 75% saka tamba ing Thailand palsu palsu. Malah kanca sing isih urip sing dituku uga ora bisa mlaku amarga kasunyatane yen sing bener disimpen - HGH kudu tetep ing kulkas, mundhak dadi urip.

Siji kesimpulan yaiku kanggo tuku hormon pertumbuhan mung ing farmasi. Obat iki dilarang, nanging mung kanggo olahraga (doping). Tuku hormon pertumbuhan kanggo ngurangi bobot sampeyan bisa nemokake sacara sah ing Bangkok. Obat-obatan sing disertifikasi HGH yaiku "Genotropin","Ansomone"Lan" Jintropin "kabeh, lan" papat paling dhuwur "," Puncak biru "lan" Norditropin "iku 100% palsu, lan sanajan sampeyan tuku farmasi sing disertifikasi, sampeyan kudu lali mriksa stiker pelindung ing kemasan Sing dipasang dening manufaktur kanggo pertempuran counterfeiting.