Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Call & SMS WhatsApp, Viber, Telegram, Line + 66 94 635 76 37 (Gunakake Tampilan Whatsapp 2% diskon)
HGH Thailand Serostim 6 mg (ampoules)

HGH Serostim 6 mg (ampoules) ing Thailand

Ferring Pharmaceuticals Australia

Reguler regane 0.00 ฿ sale

Produsen: Ferring Pharmaceuticals Australia

Distributor resmi: HGH Thailand

Zat aktif: Hormon Growth Recombinant Human (Somatropin, HGH), Solusi HGH steril kanggo injeksi subkutan
Indikasi sing digunakake:

  • Kurangé awak HGH ing awak (ing bocah cilik), nyepetake wutah;
  • Bodybuilding - efek anabolik, nyepetake pertumbuhan otot, jaringan, tendon lan sendi cures penyembuhan, 200% -300% luwih cepet;
  • Mundhut bobot, mbantu ngilangi bobot kanggo wong sing keluwen saka obesitas;
  • Efek anti-tuwa, rejuvenasi awak manungsa;
  • Healing postoperative, kimia lan termal lesi ing kulit, nduweni sipat regenerating kuwat;
  • Mundhut lebido seksual, nduwe efek positif ing kondisi umum awak sacara sakabehe.