Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Call & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37 (Gunakake Tampilan Whatsapp Njaluk 2% Diskon)
Nebido 1000 mg / 4 ml 1x4 ml (Testosteron)

Nebido 1000 mg / 4 ml 1x4 ml (Testosteron)

Bayer Turki

Reguler regane 0.00 ฿ 0.00 ฿ sale

Produsen: Bayer

Bahan aktif: Injeksi testosteron steril intramuskular

Indikasi sing digunakake:

- Hipertropi otot
- Lemak kobong
- Perkembangan kinerja daya lan ketahanan
- Tambah kapercayan lan prasetya dhéwé (obatan androgenic duwe efek psychotropic sing pocapan)
- Tambah libido lan seksual, tambah sensitivitas klitoris