Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Call & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37 (Gunakake Tampilan Whatsapp Njaluk 2% Diskon)
Humatrope Thailand

HGH Humatrope 12mg 36 IU (kartrid) ing Thailand

Lilly Turki

Reguler regane 16,000.00 ฿ sale

Produsen: Pfizer Turkey

Distributor resmi: HGH Thailand

Zat aktif: Hormon Growth Recombinant Human (Somatropin, HGH), Solusi HGH steril kanggo injeksi subkutan
Indikasi sing digunakake:

  • Kurangé awak HGH ing awak (ing bocah cilik), nyepetake wutah;
  • Bodybuilding - efek anabolik, nyepetake pertumbuhan otot, jaringan, tendon lan sendi cures penyembuhan, 200% -300% luwih cepet;
  • Mundhut bobot, mbantu ngilangi bobot kanggo wong sing keluwen saka obesitas;
  • Efek anti-tuwa, rejuvenasi awak manungsa;
  • Healing postoperative, kimia lan termal lesi ing kulit, nduweni sipat regenerating kuwat;
  • Mundhut lebido seksual, nduwe efek positif ing kondisi umum awak sacara sakabehe.