Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Call & SMS WhatsApp, Viber, Telegram, Line + 66 94 635 76 37 (Gunakake Tampilan Whatsapp 2% diskon)
Hygetropin Thailand

HGH Hygetropin Injection vials 100 IU (10 ampoules) in Thailand (Pinggir)

Zhongshan Hygene China

Reguler regane 0.00 ฿ sale

Zat aktif: Hormon Growth Recombinant Human (Somatropin, HGH), Solusi HGH steril kanggo injeksi subkutan

Indikasi sing digunakake:

  • Kurangé awak HGH ing awak (ing bocah cilik), nyepetake wutah;
  • Bodybuilding - efek anabolik, nyepetake pertumbuhan otot, jaringan, tendon lan sendi cures penyembuhan, 200% -300% luwih cepet;
  • Mundhut bobot, mbantu ngilangi bobot kanggo wong sing keluwen saka obesitas;
  • Efek anti-tuwa, rejuvenasi awak manungsa;
  • Healing postoperative, kimia lan termal lesi ing kulit, nduweni sipat regenerating kuwat;
  • Mundhut lebido seksual, nduwe efek positif ing kondisi umum awak sacara sakabehe.