Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Telpon & Tampilan Whatsapp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

privasi mbalekaken

Return in Thailand

- Kanggo layak kanggo bali, item sampeyan kudu ora dienggo lan ing kondisi sing padha sing ditampa. Sampeyan uga kudu ing kemasan asli.

- Toko cadangan hak nolak kanggo ngasilake barang tanpa penjelasan

Pengiriman internasional

- We guarantee international safe shipping.

- Kabeh paket internasional sing kita track nganggo nomer nelusuri

- In the case of confiscation at customs, we provide a free return within 2-3 weeks from the moment of opening the case of return

- Toko cadangan hak nolak kanggo ngasilake barang tanpa penjelasan