Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Call & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

Sarat lan Kebijakan Diskon

Diskon 2%

Disedhiyakake kanggo pelanggan anyar nalika nampa kupon, kode promosi, utawa tautan diskon

(Wigati - Pembayaran saben wulan ora ditrapake)

Diskon 3%

Kasedhiya kanggo kabeh pelanggan reguler

(Wigati - diskon kanggo reguler pelanggan lan promosi - ora summarized)

(Wigati - Pembayaran saben wulan ora ditrapake)

Diskon akumulasi

Klien sing nampa status "customer biasa" lan diskon% 3 sawise urutan pisanan kanthi otomatis diwenehi diskon% 1 kanggo saben urutan sakteruse (contone, pelanggan sing wis nggawe pesenan 6 layak kanggo 10% diskon; owah-owahan iki ditrapake Oktober 17, 2018)

Diskon 5%

Kasedhiya kaya para pelanggan reguler lan pelanggan anyar

- Mbantu nulis situs kita kanggo nggawe isi, nggawe review video produk, artikel, blog, foto kanggo situs kita

(diskon uga ora diringkes)

(Wigati - Pembayaran saben wulan ora ditrapake)

Diskon 10%

Link afiliasi - disedhiyakake kanggo pelanggan biasa sing ngajak kanca, kulawarga supaya bisa tuku

Para undangan uga nampa diskon 5%

(Wigati - Pembayaran saben wulan ora ditrapake)

Pengin njaluk diskon? Hubungi Kami