Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Call & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

Anti-Aging Growth Hormone in Bangkok - HGH Therapy in Thailand

Anti-Aging HGH Thailand

Hormon pertumbuhan manungsa ngliwati penuaan dini. Hasil uji klinis ing Thailand.

Ing 1999, Institut Nasional ing Thailand ing tuwa wis nerbitake salah sawijine pasinaon penting kang relevan karo efektivitas terapi substitusi kanthi nggunakake hormon pertumbuhan manungsa (HGH). Tujuan saka panliten iki yaiku obyektif lan ora mung nyoba kanggo ngujarake khasiat hormon perawatan HGH, nanging kanggo nindakake studi imbang sing bakal ningkatake kawruh medis sing ana hubungane karo potensial HGH ing anti-penuaan. Peserta sinau dipérang dadi rong kelompok. Klompok eksperimen nampa suntikan HGH, dene kelompok kontrol nampa suntik plasebo.

HGH nyinaoni sing kaping pindho

Sinau alam kasebut minangka buta kaping pindho, ora ono dokter utawa pasien ngerti sing nampa suntikan HGH, nanging sing nyuntikake plasebo. Studi iki uga minangka acara nasional sing kalebu klinik saka Thailand. Dicekel ing trials, loro pasien lan sawetara gejala kekurangan hormon pertumbuhan manungsa. Klompok obyek sinau ukuran gedhe lan bisa nyedhiyakake tingkat kehandalan sing dhuwur kanthi kemampuan kanggo ndeteksi sanajan standar sing kurang penting.

Injeksi HGH dikombinasikake karo bentuk perawatan liyane

Senadyan studi iki utamané ditrapake kanggo terapi penggantian nggunakake hormon pertumbuhan manungsa, yen perlu, pasien uga nampa testosteron, progesteron, lan estrogen. Tujuan sinau iki ora mung kanggo nduduhake manfaat hormon pertumbuhan manungsa lan kaya hormon liyane, kayata testosteron, progesteron, lan estrogen. Iku kanggo ningkataké uga potensial terapi saka injeksi HGH.

Perawatan saka hormon pertumbuhan tuwa ing Thailand

Pemakaian HGH dilapurake dening pasien

Dr. Thierry Hertoghe, nerbitake studi klinis ing ngendi therapy panggantos hormon HGH diwenehake marang pasien sing nandhang sangsi saka hormon pertumbuhan manungsa. Pasien iki duwé jangkoan sing jembar banget. Pasien paling enom yaiku umur 27 lan pasien paling tua 82. Ing wiwitan panaliten, Dr. Hertoghe lan kanca-kancane kanthi teliti nyathet kawontenan kabeh pasien.

Sawise nyathet status kesehatan pasien, dheweke ngasilake hormon injeksi HGH ing rong wulan. Dr. Hertoghe ditemokake karo pasien-pasien lan dijaluk supaya isi survey sing dijawab babagan efek perawatan nggunakake kuesioner sing njelasake apa manfaat sing ditampa saka suntikan hormon pertumbuhan manungsa. Ing ngisor iki minangka dhaptar kabeh pitakonan saka kuesioner lan persentase pasien sing nanggapi nuduhake kondisi sing wis apik.

Tanda fisik kekurangan HGH lan penuaan

Jumlah cacat ing kisut - 75,5%

Kedutan kasebut minangka salah sawijining pratandha sing paling tuwa sing ditemokake. Kulit kasebut wiwit kelangan elastisitas lan kepenuhan lan dibentuk minangka garis cahya lan kedutan jero. Mayoritas pasien sing entuk manfaat saka injeksi hormon pertumbuhan manungsa, nuduhake yen HGH wis ngresiki garis-garis sing apik utawa nyebabake ilang. Suntik karo hormon pertumbuhan manungsa bisa moisturize sel kulit lan nambah kekuwatan saka otot wajah, loro sing peran ing ngilangi kisut.

Kulit tighter ing gulu lan pasuryan - 67%

Nalika umuré lanang lan wadon, otot-otot ngremukake kulit, nyebabake lambung kulit ing otot. Saklawasé rong pertiga pendhudhuk Dr. Hertoghe kacarita minangka asil panggantos terapi kanthi hormon pertumbuhan manungsa wis ngalami penurunan kulit ing gulu lan pasuryan. Suntik HGH bisa nambah nada otot awak, sing dadi entuk manfaat.

Otot liyane sing solid yaiku 60.7%

Luwih saka enem saka sepuluh pasien kalebu ing studi Dr Hertoghe, rong sasi injeksi HGH, nada otot diganti. Hormon pertumbuhan manungsa bisa nambah, kayata nada otot, lan ukuran otot kanthi ngganti tampilan estetis saka otot lan kekuatane. Yen pasien duwe tingkat hormon pertumbuhan manungsa sing sehat, otot bisa entuk energi lan bahan bakar sajrone faktor pertumbuhan insulin kaya 1, sing ngoptimalake kesehatan otot, utamane ing kombinasi karo sawetara latihan lan diet sing migunani.

Tingkat ngisor lemak awak - 48%

Meh setengah saka pasien sing melu ing panliten iki minangka asil saka Injeksi HGH Nganti indeks massa awak. Hormon pertumbuhan manungsa nduweni peran penting ing metabolisme, sing ndadekake banget babagan cara otot lan celengan lemak kewan ing awak, nanging utamane ing bagean tengah. Pepati dadi HGH dadi IGF-1, lan nduweni kemampuan kanggo ngeculake jaringan lemak sing ora sehat lan nguripake energi ekstra!

anti aging hgh thailand

Kulit luwih kenthel, luwih kuat kanggo 34.5%

Luwih saka sapisan responden nyatakake owah-owahan sing penting ing kulit. Pasien iki ngalami owah-owahan ing struktur kulit. Asilé ketegangan otot lan hidrasi sel sing saya tambah, ora mung kulit sing kerut lan kendhang ora bisa ilang, nanging owah-owahan fisiologis uga bisa nambah keluwesan lan volume kulit. Sel kulit kaya sèl liya ing awak mbutuhake fungsi hidrasi sing optimal. Sel kulit ora beda. Bedane yaiku kulit iku sawijining organ sing terus ana ing tekanan njaba, kayata sinar matahari, suhu lan angin. Hormon pertumbuhan manungsa bisa njaga kulit saka unsur lan nyegah dehidrasi, kang mbantu kulit tetep tahan banter, kuwat lan tahan saka karusakan.

Tambah volume rambut - 28,1%

Luwih saka separo peserta ing panliten iki ngalami owah-owahan ing rambute minangka akibat saka paparan hormon pertumbuhan manungsa. Sanajan asil positif iki luwih utomo, bagean penting saka wong-wong sing njupuk perawatan HGH, nganggep rambut luwih sehat minangka akibat saka perawatan. Nalika sel-sel kulit kanthi becik ngresiki lan ngurmati, uga nambah kesehatane folikel rambut. Folikel rambut mung jinis sel kulit yang dinonaktifasi supaya kesehatan kulit uga berperan langsung dalam kesehatan rambut.

Anti Aging HGH Thailand


Terapi kognitif lan emosi germanosilicate nggunakake terapi hormon, pertumbuhan manungsa

Tambah umum kaseimbangan emosional - 71,4%

Ana telung puluh saka pasien ngalami perbaikan ing negara emosional Umum. Kurangé hormon pertumbuhan manungsa kanggo wektu sing suwe nyebabake nyuda kesehatan mental lan asil panalitiyan iki nyedhiyakake bukti tambahan yen kekurangan hormon pertumbuhan manungsa bisa nambah kesehatan mental. Kanggo akeh pasien, HGH mung bisa nggawe urip saben dina luwih ditrima lan nyenengake. Iki sebagian amarga owah-owahan pangaji diri sing muncul saka owah-owahan fisik sing dumadi ing awak, nanging HGH uga saged ngoptimalake kimia otak!

Tambah tingkat energi - 86.8%

Antarane pasien sing melu sinau. Thierry, meh 9 saka saben pasien 10 ngalami tingkat tambah energi. Paling pasien sing nandhang kelainan, kekurangan HGH bakal katon minangka lemes. HGH bisa ngrangsang awak, ngewangi sampeyan tetep waspada lan luwih seneng njupuk dina. Hormon pertumbuhan manungsa bisa kasebut kanthi akèh alasan. Salah sijine alasan yaiku ningkatake kemampuan awak kanggo ngalami rejuvenasi minangka akibat saka turu. Alasan liya yaiku yen decomposition saka lemak kewan, minangka asil saka IGF-1, nyedhiyakake tingkat energi awak ing tingkat kimia.

Tambah stamina fisik - 86,04%

Saliyane ngunggahake tingkat energi umum, hormon pertumbuhan manungsa bisa ningkatake kemampuan fisik kanggo nggarap kekurangan hormon iki.

Swara 85% saka responden ing uji klinis. Thierry nyatakake yen asil suntikan HGH wis nambah kemampuan kanggo nindakake latihan lan karya fisik. Hormon pertumbuhan manungsa ngungkapake tingkat metabolisme sing nambahake otot tambah energi. Perkembangan energi iki ningkatake kemampuan awak supaya bisa ningkatake tingkat aktivitas fisik sajrone ningkatake nggunakake karya iki. Uga, HGH penggantian therapy HGH mundhakaken tingkat ing awak sawise pulih latihan lan ciloko. Rejuvenating Kegiatan tambah nalika jam turu tegese sampeyan bisa ngleksanani luwih keras lan luwih asring tanpa kelingan.

Sampeyan ora bisa turu kanthi kurang efek negatif - 82,5%

Terapi penggantian karo hormon pertumbuhan manungsa mbenake kemampuan awak kanggo nggoleki sing paling larang saka turu. HGH diseksa utamane ing wayah wengi lan iki kedadeyan nalika awak pulih saka lemes lan nyandhang, luh kembange umume. Kanggo pasien kurang saka HGH, awak ora ngalami manfaat lengkap saka turu sing sehat lan pungkasane nandhang sangsara. Senajan paling migunani kudu turu ing wayah wengi kanggo wolung jam, pasien kanthi tingkat HGH sing sehat, yen perlu, bisa tumindak luwih optimal kanthi kurang turu. Kajaba iku, pasien nandhang kelainan sedheng aktif, HGH bisa mbantu ngatasi kebiasaan turu sing sehat, mulihake ritme sirkadian alami.

Tambah kemampuan kanggo nahan stress - 83,7%

Stress minangka salah sawijining pengalaman paling tuwa ing donya modern. Kekuwatan lan ketegangan bisa nyegah kabeh saka kabecikan kanggo kasadaran, ningkatake risiko penyakit fisik kayata penyakit jantung, insomnia lan stroke. Duwe luwih saka 4 pasien 5 ing panliten iki ing perawatan rong wulan HGH tingkat nandhang kaku. Pasien karo kurang HGH cenderung nambahake tingkat kortisol lan ngedhunake tingkat energi, sing nggawe wong luwih rentan kanggo kaku.

HGH Thailand

Disaranake uga kanggo maca:

HGH Thailand - sinau babagan hormon pertumbuhan ing Bangkok

HGH ngilangi bobot ing Thailand | Gunakake hormon pertumbuhan manungsa kanggo kelangan lemak ing Bangkok

Mulai blanja saiki!