Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Call & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

Cara nyuntik HGH - Genotropin HGH instruksi carane nggawe injeksi

Genotropin - minangka produk unik saka hormon pertumbuhan ing Thailand lan ing negara liya, wis ndadekake dheweke minangka produk kualitas sing aman lan aman

Carane independen nyuntikake hormon pertumbuhan?

Sawise sampeyan aktif ing HGH pen nyetel dosis sampeyan perlu, sampeyan bisa miwiti injecting

Jinis genotropin HGH carane nggawe injeksi

- mbusak tutup protèktif saka jarum

Instruksi Genotropin HGH

- kabeh siap kanggo injeksi, injeksi rampung karo tangan resik lan kulit wis dianggep karo alkohol

HGH inject

- Tugas nyuntikake hormon pertumbuhan ing kulit menyang lapisan lemak (ora otot)

Wigati! Sampeyan bisa nggunakake sembarang panggonan ing awak (pantat, sikil, weteng utawa pundhak)

- Sabanjure, sampeyan kudu ngetik jarum nganti ambane 5 millimeters, sampeyan bisa nindakake ing sudut tengen utawa slope - kaya ing gambar

Hgh ingwctuions karo genotopin

- Mangga aja kuwatir, jarum tipis banget, ora bisa nyerang

- Banjur pencet tombol terus kanggo 5 detik

injeksi somatropin

Siap! Iku prasaja banget kanthi bantuan suntikan hormon pertumbuhan, sampeyan bakal enom lan luwih sehat saben dina

Urutan hormon pertumbuhan saiki klik ing kene!


Maca uga:


komentar 1

  • thanks kanggo instruksi jelas

    Mike

Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake