Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 18: 00 | Telpon & Tampilan Whatsapp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

HGH Thailand pharmacy - Artikel babagan hormon pertumbuhan

HGH (somatotropin) ing Thailand

Hormon pertumbuhan (somatotropin) - sing paling misuwur antarane atlet, binaragawan lan turis liyane ing Thailand, yaiku agen farmakologis. Sadurunge, minangka anabolik, somatotropin digunakake mung ing binaraga, bobot awak lan olahraga liyane sing gegayutan karo perkembangan otot, saiki atlet, senam, lan wakil olahraga game nggunakake malah luwih aktif tinimbang binaragawan.
Somatotropin mbuktekake minangka alat sing apik kanggo nambah daya tahan, uga bisa ditemokake ing perawatan ciloko. Mulane, lingkup obat iki saya tambah akeh. Ing pungkasan, skillfully, nggunakake prodhuk iki, sampeyan bisa nambah wutah saka atlit enom, lan iki uga penting lan pantes diwenehake.

HGH Thailand
Apa awak butuh hormon somatotropic (HGH)? Soma tegese awak. Somatotropic tegese duwe "tropisme" - sing ana gegayutane karo awak. Sajrone wutah awak, somatotropin minangka faktor pertumbuhan utama. Wutah awak langsung gumantung marang jumlah, dawa lan dawa. Somatotropin luwih akeh ing awak, luwih akeh wong mundhak.
Sawise zona pertumbuhane cartilaginous ing balung geger ossify, lan wutah balung dawa mandeg, kanggo sawetara wektu isih ana balung pertumbuhan ing ketebalan. Ing sawetara bagéan saka balung, zona wutah ora kena dadi ossifikasi ing saindhenging urip wong. Wutah sing ana ing rahang ngisor, irung, tangan lan sikil.
Kadhangkala, amarga macem-macem alasan ing umur enom, sing

Sekresi hormon pertumbuhan nemen tambah. Banjur tuwuh raksasa, sing kadhangkala bisa tekan dhuwur luwih saka 2 m. Kondhisi iki dianggep minangka penyakit lan diarani "gigantism." Akeh wong ing planet kita, bakal seneng banget dadi ora raksasa, nanging mung wong sing dhuwur. Akeh wong tuwa pengin nambah wutah anak, lan saiki wis bisa.

Dumadakan, wong sing paling dhuwur sing tau urip ing Bumi, wis tambah 2 m 48 cm (!). Kadhangkala sekresi hormon pertumbuhan mundhak sacara dramatis ing awak dewasa, nalika akeh zona pertumbuhan wis ditutup. Ing kasus iki, rahang, irung, tangan lan sikil sing luwih dhuwur tinemu kanthi cepet. Kondisi iki diarani acromegali, yaiku kenaikan ing bagean awak periferal. Ing awak diwasa lan kebentuk, somatotropin nindakake fungsi anabolik.

Iku tanggung jawab kanggo pangolahan sintesis protein ing kabeh organ lan jaringan tanpa terkecuali. Sawetara wong ngerti yen HGH ditambah kabeh uga hormon stres. Ing kaku, tingkat glukosa getih ing getih mundhak banget, lan iki mbantu awak adaptasi karo kahanan sing ora becik kanthi nambah sintesis protein, utamane ing struktur energi sel.

Mulane, wong-wong konstitusi sing kuwat karo kerangka sing kuwat banget ing umum luwih ditrima dening kabeh jenis stress lan vicissitudes gesang kita. Padha dibantu dening somatotropin. Awit zona wutah rahang ngisor, irung, tangan lan sikil ora tau ditutup, iki "bagian" tuwuh ing saindhenging urip. Nanging sanajan umuré tuwuh, mung sethithik kanthi 5-8 mm.

Ana, nanging, lan pengecualian, wong ing umur pensiun, irung lan lengen tekan ukuran sing nyenengake, sing dadi subyek sing tetep kanggo lelucon. Pasinaon skala gedhé ing Thailand wis nuduhaké yèn sawisé rampung tuwuh ing umur enom, wong sajrone urip sakbeneré isih rada "tuwuh." Nanging iki wutah banget. Miturut umur 60, wong lanang mundak akeh 8-10 mm dawane lan jembar sing padha.

Nanging, wutah iki ora bisa ditemokake amargi mbengkongaken lan ngeculke otot-otot, sing teka ing umur iki ing akèh wong. Kanthi kekirangan hormon pertumbuhan ing bocah, wong tuwuh cilik, lan kasebut disebut kurcaci. Ing basa dokter, kondisi iki diarani "nanism hypophysial." Ing ngarsane defisit saka hormon pertumbuhan ing diwasa saka normal pertumbuhan, macem-macem jinis dystropi berkembang, sing kadhangkala malah pungkasan ing pati, nanging padha banget langka. Saiki, jeneng "nanismu hypophysial" wis nyatake yen somatotropin diprodhuksi ing kelenjar pituitary.

Apa kelenjar hipofisis saiki ngerti kabeh utawa meh kabeh. Kelenjar pituitika minangka pembuluh serebral ngisor, sing metu saka otak. Bentuk lan ukuran kelenjar hipofisis nyedhaki cherry. Kelenjar pituitri uga dilindungi ing kekuatan kerentanan sing entheng.

Dumunung ing kothak balung sing kuwat - "pelana Turki" ing dasar tengkorak. Ing kelenjar pituitika, hormon liyane sing diprodhuksi - hormon tiroid sing menehi stimulasi (nyebabake kelenjar tiroid), adreno kortikotropik (ngaktifake kelenjar adrenal), gonadotropik (ngaktifake kelenjar seks), lan liya-liyane.

Karya hipofisis diandharake dening hipotalamus, wilayah khusus saka tengah bayi. Ana, liberin lan statin lagi dikembangake. Kanggo hormon somatotropic, somatoliberin lan somatostatin penting. Hypothalamus Somatoliberin nambahake sekresi hormon saka kelenjar pituitika. Somatostatin, kanthi nalisir, nyegah produksi somatotropin. Yen kita pengin nambah jumlah hormon pertumbuhan ing awak, banjur perlu nambah jumlah somatoliberin, utawa kanggo ngurangi jumlah somatostatin.

Kanggo wektu sing suwe, dipercaya manawa hormon pertumbuhan bisa nyebabake tumindak ing jaringan otot, tulang rawan, lan organ internal. Ing salajengipun, ternyata ora kaya mangkono. HGH bisa nimbulaké sel mung vitro ing konsentrasi kaping 2,000 luwih dhuwur tinimbang fisiologis. Ing awak normal, HGH tumindak mung ing ati.

Pepati nyebabake faktor pertumbuhane kaya insulin, kang uga kasebut somatomedin. Somatomedin - uga duwe efek anabolik lan pertumbuhan, sing ndadékaké sel target. Minangka dokter, aku kerep ndeleng kasus nalika sawise penyakit hati abot, bocah iki mandheg lan kondisi sing padha karo nanismu pituitari, senadyan penyakit kasebut disebabake dening lack of somatomedine.

Saliyané iku, akromegali umum karo tingkat normal glukosa ing getih. Panyakit ing kasus iki disebabake dening tingkat somatomedine sing gedhe banget ing getih. Umumé, rantai regulasi saka anabolisme karo hormon somatotropik sing ditrapake marang otot rangka bisa kaya mangkene:

 

Yen kita pengin duwe efek anabolic, ngomong, ing sel otot, banjur kita bisa:
1. Nambah jumlah somatoliberin ing hipotalamus.
2. Kurangi jumlah somatostatin.
3. Ketik ing STG awak.
4. Introduce menyang somatomedin awak.
Ing kasus kasebut, asil final bakal kasil. Lan sampeyan bisa pindhah ing dalan kanggo ngenalake faktor sing perlu saka njaba, lan ing sadawane dalan kanggo ngrangsang produksi dening organisme kasebut. Sampeyan isih bisa pindhah ing dalan nambah
sensitivitas sel marang gizi sing dibutuhake, nanging obrolan iki durung teka. Ayo katon luwih rapet karo kabeh regulasi somatotropin

lan miwiti perawatan kasebut kanthi somatotropin. Sawise kabeh, ing aspek historis, kabeh mau diwiwiti. STG yaiku hormon peptida. Iku kasusun saka asam amino rantai cekak sing amba saka 191 residu asam amino. Nalika wiwitan 1921, ahli fisiologi ing eksperimen ing kéwan ngasilake gigantisme eksperimental nalika ngenalaken ekstrak crude saka lobus anterior kelenjar pituitri sapi. Minangka kita bisa ndeleng, kamungkinan kanggo nambah wutah organisme enom wis kabukten wis suwe.

Somatotropin dimurnikan asalé kewan pisanan diisolasi ing 1944, uman - ing 1956. Sanajan mangkono, kanthi bantuan STH, dhasar kanthi asil sing konsisten diwiwiti kanthi daya lan utama. Banjur, ditemokake yen ana telung jinis STH kanthi bobot molekul sing beda. Ing manungsa, STH diprodhuksi ing sèl-sèl eosinophil ing kelenjar pituitri.

Ing tumor sel-sel eosinophilic, minangka aturan, kahanan kasebut gumantism nalika perkembangan manungsa luwih gedhe tinimbang 2 m. Ing tahap perkembangan obat kasebut, tumor kasebut bisa ditindakake kanthi cara medis lan operatif. Nanging, tuwuh dhuwur, tetep. Antarane pemain basket kelas donya, ana akeh wong sing menjalani operasi pituitary ing taun enom.

Tumor dibusak liwat irung (!), Lan wong urip, kaya-kaya ora kedadeyan. Ana, Nanging, kasus bisa dioperasi. Saliyane, jumlah pemain "buatan" artificially ngembang, sing ing umur enom disuntikake karo hormon pertumbuhan kanggo nambah wutah.

Sekresi hormon pertumbuhan menyang getih kasebut pulsed. Sajrone dina ana, minangka aturan, 6-9 gedhe. Jumlah puncak kasebut kadhangkala tekan 12. Pucuk sing dhuwur tambah kanthi aktivitas fisik lan turu. Ing dhaharan, dhuwuré puncak puncak pelepasan somatotropin, sauntara, mundhut, utamané yen panganan iki minangka karbohidrat.

STG kabeh mamalia duwe inti sing padha biologis aktif. Spesies hewan ngisor Phylogenetic nanggepi GHGs sing luwih dhuwur, nanging STG spesies ngisor ora tumindak ing spesies sing luwih dhuwur. Conto manungsa, umpamane, tumindak kabeh kewan, nanging ora ana kewan somatotropin saben wong.

Monyet STG bakal tumindak ing spesies kéwan kurang maju, nanging ora ing manungsa. Ing STG paus bakal maneh tumindak ing kéwan organisasi ngisor, nanging ora mung ing manungsa utawa monyet, lan liya-liyane.

Maca uga: