Pengiriman gratis & Pembayaran tunai | Jam: 9: 00 am - 8: 00 pm | Telpon & WhatsApp, Viber, Line + 66 61 686 66 55

HGH Scammers - Cara Supaya Dadi Mangsa Penipuan?

HGH scammers

Desain lan fungsi situs scam

Situs digawe "cepet" - desain situs digawe ora profesional, nduweni siji kaca, situs diwatesi ing fungsi. Scammers ora nglampahi wektu ing desain lan halaman situs siji-siji, amarga padha ngerti yen situs ing sembarang wektu bisa ditutup kanthi cepet kanggo nggawe situs anyar

Kontak lan saran

Ora ana nomer telpon ing situs, formulir umpan utawa nomer telpon sing ora ana jawaban. Scammers ora nuduhake nomer telpon (utawa nuduhake wong liya) ora njawab telpon

pembayaran

Scammers kerep mung nggunakake pembayaran online. Scammers ora migunakake cara pembayaran offline legal, kayata transfer bank, pembayaran kanthi awis, ing ngendi sampeyan bisa ndeleng jeneng tanggepan

Kurir pangiriman

Scammers ora nggunakake kurir pangiriman lan pembayaran awis - amarga ora ana barang

 

alamat Company

Coba golek alamat perusahaan ing situs kasebut utawa ing Google Maps

Harga murah

Kahanan sing murah lan kondhisi sing becik, penipuh ing kabeh cara nyoba kanggo gawe uwong yakin babagan rega sing murah lan pangiriman cepet banget

Katentuan Pangginaan supados langkung

Ing situs iki ora ana informasi babagan kondisi bali, pembayaran lan liya-liyane

Kebijakan Privasi , Syarat-syarat layanan , privasi mbalekaken

reviews

Maca review saka pengunjung liyane, waca komentar

Scammers Database

Situs pecandu basis data panyedhiya hormon pertumbuhan lan obat-obatan ilegal liyane


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake


Maca uga: