Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 18: 00 | Telpon & Tampilan Whatsapp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

Penyakit Hormon ing Bangkok. Nggunakake hormon pertumbuhan ing Thailand

Dina iki aku seneng ngobrol babagan obat sing kanggo akeh diisi
sandiworo sandiwara. Obat iki ajaib - diarani hormon pertumbuhan.



Hormon pertumbuhan (hormon pertumbuhan, STH, HGH, somatotropin, somatropin) yaiku
hormon peptida saka lobus anterior saka kelenjar pituitary digunakake
ing olahraga kanggo pambentukan relief otot. Iki pisanan ditrapake
ing 1956. Ana jeneng hormon pertumbuhan utawa somatotropin (saka basa Latin
lele - awak) amarga wong enom iku nyebabake percepatan
wutah linear, biasane amarga perkembangan balung tubular dawa
extremities.



Hormon pertumbuhan diterbitake ing kelenjar pituitri minangka respon marang
sinyal saka hipotalamus. Kira-kira sawise rong puluh taun, a
wong nyuda produksi hormon iki dening awak. Umur saka
awak digandhengake karo tingkat hormon wutah rilis. Banjur
saben taun 10 tingkat produksi hormon pertumbuhan tumiba dening 15%.

Hormon pertumbuhan ora duwe beda jinis. Tahapipun sami
kanggo wong lanang lan wadon. Sanajan nyatane yen nggunakake obatan sing ngemot
hormon pertumbuhan dilarang dening WADO (World Anti-Doping Organization),
ing Thailand, obat-obatan kasebut bebas kasedhiya.



Keuntungan saka hormon pertumbuhan sing luar biasa - ora ana akeh
olahraga nutrisi, peptida, utawa malah steroid anabolik. Dipercaya
sing hormon pertumbuhan nduweni efek positif ing memori, nguripake
proses tuwa lan nggawe kulit luwih enom.

Kajaba iku, kaluwihan utama yaiku: ngurangi keluwihan lemak awak, tambah
ing massa otot, ngurangi pirang-pirang kisut lan pencegahan
kerep mangsa, tambah kepadatan tulang balung lan
nguatake sistem kekebalan.



Dikabarake yen Demi Moore, Robbie Williams lan Madonna sing misuwur
digunakake ing suntikan hormonal, lan Stallone malah ngliwati ilegal
transportasi hormon pertumbuhan gedhe liwat tapel wates Australia,
digawa kanthi bener ing Thailand.

Dokter sing bersertifikat sing nganakake suntikan hormon pertumbuhan percaya
bebaya kanggo pembuangan mung siji bab - kanggo mbukak menyang palsu. Kuwi
perawatan murah, lan tuku hormon ing Internet, ana
risiko nambani zat sing ora bisa dingerteni
asal.



Senajan ana pendapat liyane para peneliti sing ngandhakake
Sifat rejuvenating saka tamba iki akeh dibeberke. Lan
sing hormon pertumbuhan bisa uga ngrusak awak.

Ing sawetara review, HGH dikreditake karo efek samping, sing mung
ora bisa mbedakake. Contone, paningkatan ing weteng ora nduweni ilmiah
konfirmasi. Iki mung bisa ditrapake nalika nggabungake HGH karo
steroid lan akeh panganan



Uga, hormon pertumbuhan ora mengaruhi tingkat testosteron, libido
lan fungsi seksual, ora kaya steroid. Hormon pertumbuhan kanggo pria cukup
aman saka segi intim bal. Ing Thailand, uga dipercaya
sing HGH nyebabake tumor, nanging iki wis mbantah studi kasebut. Sampeyan bisa
mung nyebabake perkembangan cepet tumor sing wis ana (sadurunge
wiwitan hormon pertumbuhan perlu kanggo screening
mbusak pangembangan proses kasebut).



Perkembangan efek samping signifikan nalika nggunakake dianjurake
Dosis permissible hormon pertumbuhan ora mungkin. Inggih, kanthi cara
babagan efek samping suntingan, kita bisa ngomong yen dheweke gampang diilangi,
biasane tanpa obat tambahan.



Ing ngisor iki saka umum, bisa diprakirake yen hormon pertumbuhan
yaiku obat sing aman. Miturut bodybuilders saka Thailand, 88% saka sing
njupuk HGH nimbang obat sing efektif. Uga, 86% nyathet tenan
ngobong lemak sing bisa ditemokake lan gain ing massa otot. Tambah ing
indikator daya dicathet dening 79%. Ing wektu sing padha, luwih saka 80% saka
responden bisa nginfèksi suntikan hormon pertumbuhan. Sisih
efek sing dideteksi mung dening 23% saka atlet sing nggunakake moderat
dosis saka hormon kasebut. Sejatine, alangan utama kanggo nyedhaki dheweke
ora resiko, nanging rega hormon pertumbuhan sing dhuwur lan seneng.



Saben uwong sing wis mutusake kanggo njupuk hormon pertumbuhan kudu njupuk
Care ora mung posisi financial sing cukup (sawise kabeh, hormon kasebut
tumindak nganggo sok nggunakake utawa nggunakake dhisikan kurang efektif), nanging
uga babagan produk kualitas sing diduweni.

Maca uga:


Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake