Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 am - 8: 00 pm | Telpon & WhatsApp, Line + 66 94 635 76 37

Somatropin in Bangkok - new order Genotropin GoQuick Pen 12mg (36IU) from PFIZER in Thailand

- Ing wayah nampani nampi perintah kanggo pena hormon pertumbuhan 1 "Genotropin GoQuick Pen 12mg"

ing Bangkok

- Pangiriman dening kurir menyang hotel, pembayaran awis lan nuduhake carane nggunakake pena HGH kanggo pelanggan

Genotropin ing Thailand

Pengiriman ing dina sing padha ing 6 pm ing wadah medhia lan siji luwih seneng

Deleng uga instruksi video kanggo Genotropin GoQuick Pen 12mg ing Thailand

 

 


komentar 1

  • Disenengi efficiency lan courtesy of courier

    Ngliwati

Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake


Maca uga: