Pengiriman gratis & Pembayaran tunai | Jam: 9: 00 am - 8: 00 pm | Telpon & WhatsApp, Viber, Line + 66 61 686 66 55

Hormon Pertumbuhan Manusia ing Bangkok - Ngiriman HGH menyang Hotel pelanggan

Urutan anyar kanggo pena 2Genotropin GoQuick Pen (36IU) ing Bangkok

- Rebo esuk diwenehi perintah saka Bangkok, klien kasebut njaluk supaya dikirim menyang hotel supaya bisa njupuk ing lobi hotel.

- Ing wayah sore sawise 6: 00 kiriman kita digawe pengiriman menyang hotel customer

ISI KIT:

  • Genotropin GoQuick Pen 12mg (36IU)
  • Alkohol swab
  • BD Ultra Fine Need Needles (40 pieces)
  • Perlengkapan pendinginan medis (2-8 derajat suhu)

Gratis pengiriman lan awis pembayaran

Human Growth Hormone in Bangkok

Klien wis seneng lan ninggalake kita karo saran positif ing chatting WhatsApp pelanggan umum kita

Human Growth Hormone in Bangkok

Urutan hormon pertumbuhan saiki!

 


komentar 1

  • 3rd wektu kanggo supaya saka sampeyan lan tansah banget profesional lan biasane awal

    Hornat

Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake


Maca uga: