Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Call & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

Ulasan pelanggan saka Rayong

- Nampa order hormon pertumbuhan hormon Ansomone saka customer

- Pembayaran pesenan

- Ngirim hormon pertumbuhan ing Thailand kanthi nomer pelacakan

Penyerahan Pertumbuhan Hormon Thailand

- Pengiriman EMS ing Thailand ing dina 2-3

- Pangiriman ditampa

Penyerahan Pertumbuhan Hormon Thailand


Maca uga:


komentar 1

  • Layanan pelanggan gedhe

    Ing wiwitan aku ragu-ragu babagan purchasingHGH online. Aku mesem perusahaan, lan narik banget karo layanan pelanggan. Padha njawab kabeh pitakonan sandi babagan dosis lan ngatasi masalah. Sawise aku dhawuh marang Ansomone, padha ngunjuk alamat pengiriman. Padha dikirim kula nomer tracking lan gambar reciept ... .very profesional. Aku banget nyaranake perusahaan lan prodhuk, lan aku kepengin maju dadi customer term.

    Shannon

Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake