Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Telpon & Tampilan Whatsapp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

HGH clinlin Bangkok - nyedhiyakake pangiriman hormon pertumbuhan ing Thailand

- Pesenan anyar saka Bangkok, customer ngontak kita ing 9 am, nglaporake kepinginan kanggo tuku pena 1 saka Genotropin GoQuick Pen (36IU). Nggawe pengiriman kondom ing Bangkok

- Kurir kita wis nyiyapake supaya

Rega 16,000 ฿ THB

ISI KIT:

Genotropin GoQuick Pen 12mg (36IU) (pen 1)
Alkohol swab
BD Ultra Fine Need Needles (40 pieces)
Medis pendinginan wadhah (suhu 2-8 derajat)

- Kurir pangiriman gratis, rampung ing 6 pm

- Pembayaran awis

- foto lan saran pelanggan

hgh clinic bangkok

hgh clinic bangkok

 


Maca uga:


komentar 1

  • Cepet pengiriman. Aku seneng karo urutane. Wong pengiriman apik lan teka nganggo paket es. Kabeh hak langsung kabeh. Kabeh apik.

    Martin_fit

Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake