Pengiriman gratis & Pembayaran tunai | Jam: 9: 00 am - 8: 00 pm | Telpon & WhatsApp, Viber, Line + 66 61 686 66 55

HGH clinlin Bangkok - nyedhiyakake pangiriman hormon pertumbuhan ing Thailand

- Pesenan anyar saka Bangkok, customer ngontak kita ing 9 am, nglaporake kepinginan kanggo tuku pena 1 saka Genotropin GoQuick Pen (36IU). Nggawe pengiriman kondom ing Bangkok

- Kurir kita wis nyiyapake supaya

Rega 16,000 ฿ THB

ISI KIT:

Genotropin GoQuick Pen 12mg (36IU) (pen 1)
Alkohol swab
BD Ultra Fine Need Needles (40 pieces)
Medis pendinginan wadhah (suhu 2-8 derajat)

- Kurir pangiriman gratis, rampung ing 6 pm

- Pembayaran awis

- foto lan saran pelanggan

hgh clinic bangkok

hgh clinic bangkok

 


komentar 1

  • Cepet pengiriman. Aku seneng karo urutane. Wong pengiriman apik lan teka nganggo paket es. Kabeh hak langsung kabeh. Kabeh apik.

    Martin_fit

Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake


Maca uga:

  • HGH Thailand Phuket - Order Growth Hormo Phuket

    Nampa pesanan lan dikirim saka klien saka Chalong Phuket kanggo Genotropin GoQuick Pen 12mg (36IU), customer order 1 pen - nampa pembayaran kanggo hormon pertumbuhan ing akun bank kita - pangiriman ...

  • HGH Pfizer Bangkok - Carane njaluk Genotropin ing Thailand

    Carane njaluk Genotropin ing Thailand? - We are hormone hormone hormon pertumbuhan ing Thailand, kita nyedhiyakake pengiriman kurir ing Bangkok, kita nampa pembayaran awis - Sampeyan bisa order hormon pertumbuhan ing Thailand ...

  • Genotropin Thailand - HGH Pfizer ing Thailand

    Esuk iki kita dikirim 10 pena Genotropin pena ing Bangkok, somatropin asli saka Belgia Pfizer, saka klien kita saka Malaysia, iku urutan 3 saka klien kita hormon wutah - kurir deliv ...