Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 am - 8: 00 pm | Telpon & WhatsApp, Line + 66 94 635 76 37

HGH Kit Thailand - kit saka Genotropin pens saka Pfizer di Bangkok

Urutan anyar ing Bangkok - kit gootick pen saka Genfropropin

Pangiriman dening kurir, pembayaran ing awis

Isi isi:
Genotropin goquick pen 12mg (36iu) x 5
Alkohol swab
Bd ultra jarum jarum (200 bêsik)
Medis pendinginan wadhah (suhu 2-8 derajat)

HGH Kit Thailand

 


komentar 1

  • layanan cepet, profesional lan apik

    Polina

Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake


Maca uga: