Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 18: 00 | Telpon & Tampilan Whatsapp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

Pengiriman Genotropin GoQuick Pen 12mg menyang Australia

Ditampa single order 1 pen Genotropin GoQuick Pen 12mg Australia, piye carane?

- September 7 nampa perintah saka Australia kanggo pena 1Genotropin

- Kita dikirim requisites kita kanggo transfer SWIFT internasional kanggo akun bank kita ing Thailand

- Ing September 8 kita nampa terjemahan saka klien kita

- September 9, kita ngirim hormon pertumbuhan saka layanan pangiriman kurir premium Bangkok

HGH Australia

Pangiriman hormon pertumbuhan kanggo Australia

 

Klien nampi dhawuh kanggo nedha awan ing September 11, total saka wektu urutan lan pangiriman wis liwati dina 4!

Pengiriman Genotropin GoQuick Pen 12mg menyang Australia

 

 

START SHOPPING NOW!

 

 


Maca uga:


komentar 1

  • Pangiriman wis teka, matur nuwun banget, katon sabar kanggo nggunakake.

    Adrian

Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake