MANAJEMEN TUMBUHAN MANUSIA DI THAILAND 100% KUALITAS PRODUKSI

24 / 7 CUSTOMER SUPPORT & CONVERSION TO DOLLARS AND LOCAL CURRENCY

Gunakake Tampilan Whatsapp Get 2% Diskon

MENGGUNAKAN APLIKASI MOBILE TO CHECKEUT lan MAKE 5% DISCOUNT

Ngundhuh saka App Store

Testimoni

Sing WE?

We are agen riset profesional lan distributor produk Human Growth Hormone ing sawetara negara kalebu Thailand. Perusahaan kita minangka perusahaan pisanan ing Thailand sing bisa njamin kualitas sing paling efisien lan pengiriman FREE HGH sing sukses. Kita bisa nyedhiyakake kiriman Express ing sawetara dina kanggo ngendi wae ing Thailand.


Tim kita kalebu wong sing wis nggarap produk anti-penuaan nganti pirang-pirang taun, utamane HGH. Riset sing dawa banget ditampilake saiki uga ana akeh produk HGH palsu sing kasedhiya online, kalebu HGH generik saka China. Minangka asil, kita nggawe hubungan sing dawa karo prodhisi merek terkenal kanggo nyedhiyakake produk HGH nyata klien kita kanggo rega HGH umum. Produk kita asli, aman, lan efisien uga disetujoni dening FDA (Food & Drug Administration) ing akèh negara.

PENGHASILAN FREE TO ALL REGION THAILAND

LEARN MORE

PENGENDALIAN INTERNASIONAL

Selengkapnya

CARA MENGGUNAKAN HGH

Dosis injeksi biasa HGH yaiku:

2 IU (0.6 mg) kanggo wanita 25-35 taun bobot saka 40-70 kg

3 IU (0.9 mg) kanggo wanita saka umur 35 bobot 50 kg utawa luwih

2 IU (0.6 mg) kanggo wong 25-30 taun bobot 80-100 kg

3 IU (0.9 mg) kanggo wong 30 taun abot saka 80-120

Wektu kanggo injeksi:

Iku luwih apik kanggo nglakokake injeksi ing wayah esuk sadurunge nedha sarapan ing weteng kothong utawa utawa sawise période terakhir jam 2 sawise nedha bengi sadurunge bedtime (Minangka laku nuduhake, misahake dosis saben dina kanggo sawetara bagean menehi asil sing padha minangka injeksi 1 saben dina)

Kursus lengkap bakal rampung ing wulan 6 kanggo ngrampungake asil sampurna awak saka impen sampeyan! Njupuk HGH 6 dina minggu Senin - Sabtu (Pause minggu) 6 sasi dibagi menyang 2 bagean - 3 wulan 6 dina minggu, banjur ngaso 30 dina, banjur maneh 3 wulan 6 dina minggu

HGH THERAPY FOR LOSE WEIGHT

Waca liyane

ANTI-AGING PURPOSES

Waca liyane

Apa kothak HGH?

MUNGKIN KAWASAN saka HGH palsu!