Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Call & SMS WhatsApp, Viber, Telegram, Line + 66 94 635 76 37 (Gunakake Tampilan Whatsapp 2% diskon)

Ulasan - Di sinilah sampeyan bisa ninggalake umpan balik negatif utawa positif



komentar 30

  • Layanan gedhe, komunikasi uga sampurna, loro komunikasi gampang liwat wattsup lan bener-bener pangerten lan mbales kabeh keprihatinan, padha nyata, ora scam, pengiriman ing wektu kaya prajanji, kondisi pangiriman apik tenan, padha gedhe 👍🏻 , kanggo asil aku bakal nanging komentar liyane ing jam 48

    Ahmed
  • Ok sumber sing biso dipercoyo, Pfizer Turkey wis diverifikasi produkku ana ing produk nyata. Service wis apik banget, wis dikirim ing Thailand, wektu tundha sethitik nanging ditrima. Aku digunakake maneh sadurunge ngarep mabur.

    Steve
  • Wis tuku kaping pirang-pirang. Dipercaya lan produk sing sah. Pangiriman cepet. Komunikasi uga apik banget. Bakal temtunipun rekomendasi kanggo wong liya.

    SM
  • pengiriman ing Bangkok njupuk jam 2 sawise manggonake supaya, mbayar kanthi awis, aku saranake kabeh, matur nuwun

    Laurent
  • Gedhe layanan. Agung kontak. Lan produk asli. Sempurno. Lintang 5 toko.

    Daniel Heinze

Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake