Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 18: 00 | Telpon & Tampilan Whatsapp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

Cara nggunakake pen genotropin, aktivasi lan pencampuran hormon pertumbuhan?

HGH Genotropin saka Pfizer sing paling trep lan populer ing panggunaan obat hormon pertumbuhan ing Thailand, ing ngisor iki diwenehi instruksi langkah-langkah-langkah sing rinci babagan aktivasi Genotropin pen golek 36IU Package Content Genotropin:

HGH Thailand - carane nggunakake pen?

Informasi penting! nalika pena diaktifake, pena kudu ing posisi vertikal karo ndhuwur jarum

- HGH pen karo solusi injeksi siap

- Instruction kanggo preparation

CATETAN - Jarum ora kalebu ing komposisi, kita nyedhiyakake gratis ing kit

HGH Injections Thailand

Informasi penting! nalika pena diaktifake, pena kudu ing posisi vertikal karo ndhuwur jarum

 

Pengaturan jarum genotropin, nyetel jarum

Setelan jarum genotropin

Informasi penting! nalika pena diaktifake, pena kudu ing posisi vertikal karo ndhuwur jarum

Sabanjure, kita kudu nyetel jarum, kanggo Genotropin pen nggunakake jarum

BD mikro apik + 0.25 x 5-8mm (29,30 utawa 31 G)

Resmi resmi HGH Thailand

Informasi penting! nalika pena diaktifake, pena kudu ing posisi vertikal karo ndhuwur jarum

Jarum kanggo hormon pertumbuhan sing resik, mung mbusak packaging protèktif

looking for hgh thailand
Injeksi pena Gentropin

Informasi penting! nalika pena diaktifake, pena kudu ing posisi vertikal karo ndhuwur jarum

luwih cepet mung kita ngetung sudhut cilik kanggo nangani hormon pertumbuhan

Genotropin penPenyebaran Hormon Wutah

 

Saiki, hormon pertumbuhan wis siap kanggo nyampur

Penyebaran Hormon Pertumbuhan Genotropin
Informasi penting! nalika pena diaktifake, pena kudu ing posisi vertikal karo ndhuwur jarum

Kanggo luwih gampang, tutup ndhuwur bisa dicopot sementara

genotropin thailand
genotropin thailand

Informasi penting! nalika pena diaktifake, pena kudu ing posisi vertikal karo ndhuwur jarum

Iku trep kanggo njupuk bagean ndhuwur Genotropin Pen kanthi tangan kiwa

HGH genotropin thailand

Informasi penting! nalika pena diaktifake, pena kudu ing posisi vertikal karo ndhuwur jarum

Saiki kita wiwiti nguripake pena hormon pertumbuhan kanthi jarum searah jarum jam, njeblug ing jero. Tugas saka posisi A yaiku nguripake tombol kanthi posisi B nganti pungkasan kanggo posisi C

nyampur hormon pertumbuhan
HGH Thailand Pharmacy

Informasi penting! nalika pena diaktifake, pena kudu ing posisi vertikal karo ndhuwur jarum

Sajrone rotasi, hormon wutah rampung digeser lan siap kanggo injeksi

Injeksi HGH Phuket

Informasi penting! nalika pena diaktifake, pena kudu ing posisi vertikal karo ndhuwur jarum

Sampeyan bakal nampa solusi hormon pertumbuhan kanggo XIUMX mg (12 IU) kanggo injeksi

hormon pertumbuhan kanggo injeksi ing Thailand

Dosis Hormon Pertumbuhan Genotropin

saiki sampeyan kudu nyetel dosis hormon pertumbuhan kanggo injeksi

hormon pertumbuhan kanggo injeksi ing Bangkok

Dosis hormon pertumbuhan kanggo UI

0.3 milligram HGH setara karo 1 IU
0.6 milligram HGH setara karo 2 IU
0.9 milligram HGH setara karo 3 IU etc
Cukup pindhah roda ing sembarang arah munggah utawa mudhun kanggo nyetel dosis
saiki kabeh siap kanggo injeksi, babagan carane nggawe injeksi hormon pertumbuhan, waca ing sabanjure artikel
 

Maca uga:

Matur nuwun kanggo instruksi

Martin67

Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake


->