Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Call & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37 (Gunakake Tampilan Whatsapp Njaluk 2% Diskon)

HGH ing awakbuilding, pertumbuhan otot dening Human Growth Hormone

Isi:
1. HGH ing awakbuilding, pertumbuhan otot
2. Pentingnya latihan kekuatan untuk pertumbuhan otot
3. Kenapa aku ngleksanani, lan otot-otot ora tuwuh?
4. Pelatih pribadi lan pentingna kontrol nalika HGH
5. Penting kanggo Diet Protein Tinggi kanggo babagan HGH
6. Pentinge turu karo injeksi HGH
7. Kelimpahan woh-wohan lan sayuran ing diet
8. Nolak utawa ngurangi alkohol ing perawatan Hormon Wutah Manungsa
9. HGH - akselerator asil sampeyan dening 200-300%
10. Carane otot tuwuh kanthi HGH?
11. Cardio kanggo jantung: kaendahan njaba - jero kasehatan

HGH ing awakbuilding, pertumbuhan otot

Kekuwatan, daya tahan, relief otot sing sampurna yaiku telung asil utama sing saben aspirator pengin entuk. Kajaba iku, ora ana hubungan seksual eksternal sing metu ing papan sing sepisanan: ora mesthine yen olahraga iki ditampa jeneng liya "bodybuilding", kanthi tembung liya "budaya awak".

Ora penting banget bobot atlet sing ditetepake, paling penting yaiku ngembangake otot-otot, manawa tokoh kasebut cocok karo standar sing ditampa. Kanggo pembina badan iki kepéngin kerja keras lan hard, malah liwat rasa sakit.

Kanggo nyepetake gol, para binaragawan nganjurake tuku Genotropin - tamba adhedhasar hormon pertumbuhan manungsa.

Pentingnya latihan kekuatan untuk pertumbuhan otot

Wiwit 140 taun-taun kepungkur, binarawu diwenehi gagasan kanthi maksimal lan kanthi bebarengan pangembangan seragam kabeh kelompok otot. Mulane tugas utama saben latihan - bangunan massa otot. Paling apik kabeh iki nyumbang kanggo latihan kekuatan. Lima wong ing binaraga diarani polyarticulaire dhasar.

Iki kalebu squats, deadlift, bench press, rod narik menyang sabuk lan bench penet ngadeg. Saben unsur kasebut nduweni tujuan dhewe: saka perkembangan otot sikil nganti nguatake abdominals. Komplek lengkap ditujokake kanggo asil sakabèhé. Latihan bodybuilding mbedakake kauntungan utama 4 latihan kekuatan:

- Perkembangan otot nalika ngobong lemak. Sajrone latihan iki, awak nganggo akeh nutrisi. Simpenan lan karbohidrat - glikogen. Ing mburi latihan, proses regeneratif diwiwiti kanthi ngobong lemak.

- Akselerasi metabolisme. Akibaté, nafsu mundhak, sing uga penting banget kanggo mbangun massa otot: ora bakal ana pertumbuhan tanpa kalori asupan tambahan. Iki utamané bener kanggo atlet sing lunas sing ngalami bobot iku masalah.

- Sinau kabeh kelompok otot utama. Miturut riset ilmiah, ing kondisi kasebut, awak aktif ngasilake testosteron lan hormon pertumbuhan, sing uga nyumbang kanggo ningkatake massa otot.

- Pengaktifan sistem pernapasan lan syaraf. Iki ndadekake sifate tingkat hormonal, sing uga duwe efek positif tumrap pertumbuhan otot.

Kesimpulan kasebut cetha: latihan kekuatan mbutuhake pendekatan serius lan komprehensif. Yen sampeyan ngayun dada utawa biceps, sampeyan ora bakal bisa nyekel efek sing dikarepake.

Kenapa aku ngleksanani, lan otot-otot ora tuwuh?

Pitakonan iki asring dijaluk dening pamula. Minangka aturan, kita ngomong babagan wong-wong sing nyoba ngenali binaraga dhewe, tanpa bimbingan saka trainer. Ana sawetara alasan.
Kaping pisanan, atlit anyar, minangka aturan, mundhut masalah semangat, nanging tanpa pengetahuan sing tepat.

Mulane, asring nyakup latihan sing ora perlu ing program latihan sing nggawe beban ekstra. Lan wiwit ora ana skill kanggo nglumpukake energi kanggo latihan jangka panjang, kekarepane mung ora cukup kekuatan.


Kapindho, pemula kerep nglanggar teknik latihan kekuatan. Akibaté, entitas sing ora cukup digawe, utawa otot sing kudu ditekan ora digawé. Kajaba iku, arang-arang ing sinau dhewe ora ana sing nindakake jumlah pengulangan kanthi optimal - kudu ana 5-7 saka wong-wong mau. Jumlah iki nyedhiyakake wutah massa otot paling efektif.


Pembina binaraga, sing wis ngetrapake latihan dasar sing bener, bisa ing wulan pisanan nambah bobot awak dening 5-7 kg.

Pelatih pribadi lan pentingna kontrol nalika HGH

Supaya ora bisa ngerteni apa latihan ora menehi asil, lan ora kanggo nyegah energi, iku cukup kanggo njupuk layanan saka trainer pribadi. Ayo kita nguripake pengalaman sing misuwur Jeffrey Life, sing pracaya prestasi ing bodybuilding akeh banget amarga profesionalisme lan inflexibility mentor.


Mbayangno: ing saben sesi, awakmu kudu mlebu ing watesan kabisan fisik kanggo ngatasi trait iki kanthi nambah beban. Sampeyan bisa uga yen latihan sampeyan dhewe, sampeyan bakal nyeseli dhewe lan nolak bisa "liwat aku ora bisa". Yen sampeyan pracaya statistik, paling kerep kedadean: babagan 60% saka atlet pemula nglakoni program latihan mung setengah. Nanging mentor ora ngidini kanggo ngendhokke - kanggo marga asilmu dhewe.


Mesthine, trainer pribadine ora tyrant sing kepengin nyiksa sampeyan. Mung sebutan. Dheweke ora bakal ngidini para atlet supaya ora ngetokake awak, nanging bakal fokus kanggo mbenerake titik lemah. A mentor apik bakal berkembang kanggo sampeyan program lan diet individu. Nanging bab utama iku ora ana ing babagan iki, nanging ing kemampuan pelatih kanggo nemtokake latihan lan latihan khusus sing paling efektif kanggo sampeyan.

Pentinge diet protein dhuwur kanggo Course HGH

Sajrone latihan sing kuat, nalika glycogen stores dikurangi, awak mulai ngisi energi amarga protein, sing dadi basis saka jaringan otot. Sabanjure, nomer kasebut ing sel kudu diresiki sacara teratur.

Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu ngetutake diet khusus kanthi isi protein sing dhuwur: bodybuilder butuh 2-3 gram saben dina kanggo saben kilogram bobot awak.

Mangkono, kanthi bobot 100 kg, atlet kudu nampa g protein 200-300 saben dina. Endi kanggo njaluk?
Sumber pisanan yaiku diet biasa sampeyan. Priksa manawa kalebu ing:

- putih endhog
- daging sapi lan sapi
- unggas lan daging kalkun
- Pondok keju
- iwak

Pitakonan saka cilaka lan keuntungan saka kuning telur tetep kontroversial. Akeh atlit nimbang minangka sumber lemak penting lan vitamins. Saliyane, asam lemak alon ngetokake produksi hormon pertumbuhan, saingga ngurangi efektifitas otot bangunan.


Sawetara ahli nganggep yen asupan protein saka panganan normal cukup kanggo mulihake menyang jaringan otot. Nanging, ing jumlah sing dhuwur dianjurake kanggo nambah nutrisi olahraga, sing ngandhut protein sing ditemokake saka whey. Keuntungan utama yaiku kacepetan sing cepet: mung sawetara menit, nalika daging wis digester luwih saka siji jam.


Dhewe, kudu dicritakake babagan kudu nambah isi kalori panganan. Bodybuilders kudu nyerep nganti 3000 kkal saben dina, mung banjur pertumbuhan otot bakal efektif.

Pentinge turu karo injeksi HGH

Bebarengan karo latihan biasa lan nutrisi sing tepat, basis kemajuan ing binaraga minangka pemulihan lengkap. Dadi peran utama dimainake kanthi turu, sing kudu diwenehi jam paling ora 8. Kanthi tambah intensitas muatan, wektu istirahat bisa ditingkatake jam 9-11.

Apa iki penting?
Kasunyatane yen sajrone turu, produksi hormon diaktifake, kalebu HGH. Ing jam 2 pisanan sawise dadi turu, tingkat ing awak mundhak kanthi nyoto, saéngga akselerasi proses ngeculake asam lemak lan ngrangsang proses anabolik. Saenipun, sampeyan kudu ngendheg ing wayah sore - babagan jam 1-2.


Yen ana alesan ing wayah wengi sadurunge turu, luwih becik kanggo nundha latihan. Sampeyan ora mungkin sampeyan bakal adoh saka lemes, nanging sampeyan bisa ngrusak sistem saraf.

Kelimpahan woh-wohan lan sayuran ing diet

Senadyan kasunyatan bilih woh-wohan duweni reputasi padhet minangka sumber vitamin, akeh binaragawan seneng nggunakake. "Frightening" faktor - isi fruktosa, sing diowahi dadi lemak.

Nanging, aja lali yen cadangan glikogen ing ati wis ngentekake sacara periodik lan mbutuhake pengisian. Kajaba iku, fruktosa bakal nyedhiyakake glycogen lan otot, supaya bisa nylametake kanthi cepet ing latihan.


Mulane, menu dina iki nggawe:

- Grapefruit
- oranges
- apples
- Cherry
- semangka

Kaya pesawat bakal mbantu proses regenerative awak lan nambah karo unsur tilak sing penting.
Minangka sayuran, keuntungan kanggo para atlet ora mesthi. Bodybuilders utamane dianjurake artichoke, mrico manis, bayem lan macem-macem kubis:

Brussels sprouts, brokoli lan kale. Produk iki dipilih ora mung amarga kandungan vitamin, serat, kalsium, mangan, lan tembaga sing dhuwur. Ing komposisi kasebut bisa dideteksi lan asam lemak tak jenuh ganda omega-3 lan omega-6, sing bisa nyuda tingkat kolesterol lan ngurangi risiko penyakit kardiovaskular.


Para ahli nutrisi olahraga menehi saran kanggo mangan paling sithik 3 hidangan sayur-sayuran saben dina lan 2 woh pasugatan 90 g saben.

Nolak utawa ngurangi alkohol ing perawatan Hormon Wutah Manungsa

Efek alkohol sing nyebabake alkohol ing sakabehe bisa uga dikenal, nanging ing kasus iki, sampeyan kudu nyatakake apa ala alkohol kanggo binaragawan. Etanol sing ana ing minuman panas ngurangi sintesis protein dening 25%.

Iki tegese ngombé seprapat bakal ngedhunake efektivitas otot bangunan sing bisa digunakake kanthi keras.
Kajaba iku, alkohol nyuda tingkat testosteron dening 24% - steroid sing tanggung jawab kanggo pertumbuhan otot. Dadi karusakan iku kaping pindho.

Ing mangsa ngarep, regulasi reguler - sawijining gunggung pinunjul ing indikator daya. Mulane, yen sampeyan disetel maju, luwih becik nolak alkohol.

HGH - akselerator asil sampeyan dening 200-300%

Kanggo dekade kepungkur, HGH tetep dadi obat anabolik sing paling populer ing antarane para pembuat awak ing saindenging jagad. Naturally ngaktifake sintesis protein lan kanthi mangkono nyumbang kanggo mbangun otot. Yen sampeyan sinau kanggo entuk "budaya awak" kanthi cepet, solusi sing cukup kanggo buy HGH lan njupuk miturut dosis sing disaranake.


Keuntungan kanggo obat kasebut amarga kaluwihan jelas:

- ora kaya steroid anabolik, ora kasebut hypertrophy saka serat otot sing ana sing ngrangsang, ananging tambah angka

- bebarengan karo massa otot bangunan mbantu ngurangi jumlah lemak subkutan;

- nglindhungi balung rawan menisci, cakram intervertebral, lan ligamen saka microtraumas

- nambah daya energi sakabèhé awak

Kajaba iku, kanggo ciloko kanggo balung, sendi lan otot, perawatan hormon pertumbuhan efektif: produk mulihake sel lan njamin panyembuhan kanthi cepet


Iku penting kanggo eling: Hormon pertumbuhan manungsa ora minangka injeksi ajaib saka otot sing bakal tuwuh tanpa usaha. Iki mung asisten, ngijini sampeyan nyepetake prestasi asil dening 2-3 kaping.


Mesthi, kabeh iki ditrapake mung kanggo tamba asli, lan ora kanggo kanca-kanca sing dubious. Pengin tuku hormon pertumbuhan kualitas sah manungsa - hubungi mung distributor resmi pabrikan.


HGH Thailand nyedhiyakake produk kanggo kabeh negara ing donya. HGH kanggo didol online kanthi cara sing padha nduweni kabeh lisensi lan sertifikat, uga didol langsung ing Bangkok. Pangiriman menyang ngendi wae ing donya njupuk maksimum dina 7.

Carane otot tuwuh kanthi HGH?

Proses iki mbutuhake faktor 2 - daya lan tegangan. Sing pisanan sampeyan kudu nyedhiyani kanthi diet protein, sing liya digawe kanthi latihan sing tepat. Sajrone latihan kekuwatan kanthi bobot maksimum ing serat otot serat bisa kedadeyan. Reseptor sel sing kena pengaruh menehi sinyal yen pemulihan kudu dibutuhake.

Sintesis protèin diwiwiti, molekul-molekul kasebut diawali ing wilayah rusak. Iki carane otot mundhak, nambah volume lan massa. Mulane kanggo entuk asil sing dikarepake, para bina badan profesional nyaranake nglakokake latihan kanthi wates kekuatan.

Cardio kanggo jantung: kaendahan njaba - jero kasehatan

Ora ana bodybuilder ngurmati dhewe ora mung kanggo latihan, mung kanggo dadi gunung otot. Bodybuilding minangka olahraga sing sehat, supaya latihan kanggo nambah massa otot kudu ditambah karo jogging, muter, nglangi lan latihan aerobik liyane.

Padha mbiyantu ngiyatake otot jantung lan sistem pernafasan, nambah stamina lan pungkasane nyumbang kanggo nggawe awak sing sampurna.



Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake