Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Call & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

HGH Pharmacy in Bangkok - nampa pembayaran Western Union

HGH Pharmacy in Bangkok

Carane nggawe Western Union International Money Transfer?

Saiki sampeyan bisa mbayar order sampeyan ing situs web kita nggunakake internasional
sistem transfer dhuwit Western Union. Sampeyan bisa nransfer dhuwit
kantor agen perusahaan

ing negara sampeyan, ogolèk golèk kanthi tautan ing situs resmi

Transfer Western Union minangka sistem sing paling aman, sampeyan bisa nggunakake
mode online kanggo nlacak proses transfer setengah dalan saka
transfer utawa bali

Carane mbayar dening Western Union kanggo produk HGH?

Sawise manggonake pesanan ing situs web kita lan milih cara pembayaran
"Western Union" sampeyan bakal nampa informasi ing email sampeyan kanthi
rincian pembayaran.

Sabanjure karo data sing ditampa, sampeyan kudu pindhah menyang kantor paling cedhak
kanggo transfer dhuwit. Proses transaksi njupuk ora luwih saka 15
menit.

Sawise ngirim transfer, sampeyan bakal nampa nomer tracking 10
(MTCN) jeneng jeneng pangirim lan jumlah transfer pangirim

Wigati (monggo simpen dokumen finansial)

Pengiriman internasional saka hormon pertumbuhan saka Thailand

Sawise dikonfirmasi pembayaran, pesenan sampeyan bakal dikirim ing jam 12 (maca liyane babagan pengiriman)

We care saka panrimo pembayaran lan pengiriman kanggo pelanggan,

Sampeyan bisa ngeset urutan iki Kaca



Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake