Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Call & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

HGH Pharmacy in Bangkok nampa pembayaran awis

Pembayaran tunai ing Bangkok

Apotek hormon pertumbuhan online kita ing Bangkok nampa pembayaran kanthi awis,
mung kasedhiya ing Thai Baht, pembayaran digawe menyang kurir sawise
mriksa lan mrikso urutan pribadhi sampeyan.

Carane mbayar saka kutha lan wilayah liyane ing Thailand?

Pembayaran menyang pelanggan saka Phuket, Chiang Mai utawa kutha liyane lan
Wilayah Thailand digawe dening prepayment.

Sawise sampeyan wis nggawe pesanan ing situs web kita nggunakake kothak dhuwit
utawa liwat konsultan online, kita bakal ngirim rincian akun bank kita
menyang email kanggo pembayaran.

- Jeneng bank

- Nomer akun

- Jeneng perusahaan

Sawise nyetujoni pembayaran ing jam 3-12, sampeyan bakal ngirim barang sampeyan
ing alamat kapal

Maca liyane babagan pangiriman (link)

Carane aku nambah dhuwit kanggo akun farmasi HGH?

Kanggo nggedhekake akun kanthi awis, ana cara 2, ayo guneman babagan saben.

1) Akun munggah liwat ATM

2) Ing saben pusat pameran utawa toko utama Thailand, sampeyan bisa nemokake ATM
Mesin kanggo ngunggahake lan ngirim dana menyang panampa liyane, iki bisa dadi
rampung nganggo kertu utawa liwat mesin cash sing nampa awis

Kanggo nindakake iki, pilih operasi ing ATM

- Uang transaksi

- Ketik jeneng bank

- Akun akun benefisier

- Banjur mbayar awis utawa ing kertu

- Sawise konfirmasi, konfirmasi jeneng lan jeneng perusahaan panampa

- Konfirmasi saka urutan

Sawise ngrampungake pembayaran, mangga simpen kuitansi

Transfer liwat cabang bank

Yen sampeyan kanthi langsung menyang bank, kabeh proses bakal

njupuk menit luwih saka 15, mung nulis utawa print rincian kanggo
pembayaran luwih dhisik, transfer data transfer bank menyang bank, sing
karyawan bank bakal mbantu sampeyan mindhah kanthi eseman lan sopan.

Kanggo akun rekening bank ing Thailand, proses pembayaran malah
luwih gampang, pembayaran bisa digawe nggunakake aplikasi mobile banking utawa
online banking tanpa ninggalake omah sampeyan.



Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake