Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Call & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

Apotik HGH Thailand nyedhiyakake pengiriman barang HGH gratis

HGH Thailand pharmacy nyedhiyakake pengiriman gratis Genotropin lan produk HGH liyane ing kabeh wilayah Thailand

Pengiriman kurir ing Bangkok

Pengiriman kurir ing Bangkok - pharmacy kita njupuk pesenan saka 9: 00 am - 8: 00 pm, pesenan sing ditampa sadurunge 3: 00 pm bakal dikirim padha dina.
Pesenan sing ditampa sawise 3: 00 sore ing wayah sore bakal diproses esuke, kabeh pengiriman saka 9: 00 am kanggo 3: 00 sore.

Pengiriman Express lan pembayaran awis ing Bangkok. We are sending growth hormon liwat Air Cargo menyang Chiang Mai, Phuket.
Ngomongake email menyang Bangkok, Bangkok, Samut Prakan, Koh Samui, Koh Chang,
Suratkhani lan kutha-kutha lan propinsi-propinsi liyane ing Thailand.

Aku bisa mesen?

Sawise sampeyan wis nindakake urutan ing situs web kita liwat basket utawa liwat konsultan ing situs web, dikonfirmasi alamat lan wektu urutan, kurir kita wiwit dilebokake ing preparation kemasan hormon pertumbuhan.


"Isih ninggalake informasi kontak sampeyan, E-mail, telpon
nomer utawa Whatsapp, Line, Viber (yen ora ana nomer Thai) ".


Packing and equipment

Kita bakal sijine Genotropin ing wadah medis kanthi es, kanggo njaga suhu paling apik kanggo panyimpenan hormon pertumbuhan 2-8 derajat.

Kit kalebu (gratis):

  • Alkohol swab
  • BD Ultra Fine Pen Needles (40 pieces) kanggo saben pena
  • Medis pendinginan wadhah (suhu 2-8 derajat)

Sawise ngempalaken dhawuh, kurir kita bakal ngontak sampeyan jam 1-2 sadurunge pengiriman (kanggo ngonfirmasi urutan sampeyan)
Kurir bakal ngirim dhuwit menyang omah, hotel, apartemen utawa papan patemon (eg bandara lan liya-liyane)

Farmasi HGH Thailand
Sawise nampa pesanan sampeyan kudu mbayar kurir kanthi awis (kita setuju
mung baht Thailand).
Produk Genotropin njupuk dina 1-2 menyang Phuket lan Chiang Mai.
Saiki, ora nggawe pengiriman kurir menyang Chiang Mai lan Phuket (ganti detail konsultan lan pangiriman tambahan opsi).
Entuk hormon wutah ing Phuket utawa Chiang Mai kanthi terminal kargo udara pra bayar

Carane nggawe order ing Phuket lan Chiang mai?

Sawise manggonke sampeyan liwat basket konsultan ing situs web, telpon utawa email

"monggo tandha jeneng asli lan mburi sing asli kanggo nampa pesenan lan
kontak rincian "


Kita bakal ngirim rincian bank kanggo pembayaran, konfirmasi saka
alamat pengiriman, banjur kita bakal ngubungi sampeyan liwat telpon kanggo luwih rincian.
Sawise nampa pembayaran menyang akun bank kita. Kiriman saka 9: 00 am kanggo 8: 00 bakal ngirim pesen menyang bandara ing Bangkok ing medis sing nganggo es, liwat layanan pangiriman penerbangan Thai Airways kargo ing Thailand. Kita isi dokumen, jeneng, lan jeneng sing ditampa, lan uga kutha lan bandara ing ngendi pelanggan bisa nampa dhuwit. Kabeh pesenan dikirim dening pesawat pisanan.

Carane njaluk order?

Ngumpulake pesenan kanthi gampang, sampeyan mung kudu menyang bandara, Terminal Air Cargo, kanthi paspor utawa kartu id kanggo entuk pesenan. Sampeyan kudu diwenehi karyawan jendhela panampa Air cargo kuitansi kanggo pesenan sampeyan.

Farmasi HGH Thailand

Pengiriman genotropin menyang Hua Hin, Pattaya lan kutha lan wilayah liyane
Thailand (1-3 dina)

Pangiriman menyang Hua Hin, Pattaya lan kutha-kutha lan wilayah Thailand liyane digawe dening prepayment nggunakake EMS Express layanan kirim Thailand. Sawise nampa pesanan liwat konsultan ing situs web utawa keranjang order (Alamat alamat lan rincian kontak) Kita bakal ngirim rincian kanggo pambayaran akun bank Thailand kita. Sawise kuitansi pembayaran, kurir kita bakal ngolah pangembangan packaging hormon ing kemasan medis kanggo ngirim menyang pelanggan. Dikirim saka 9: 00 nganti 8: 00 liwat EMS ekspres Thailand kirim layanan (dibutuhake dina 1-3 gumantung alamat pangiriman)
Sawise ngirim, kita bakal ngirim sampeyan nomer tracking sampeyan, sampeyan bakal nampa ing lawang alamat pangiriman menyang lawang.

Cara nggawe transfer menyang akun bank ing Thailand?

Transfer Bank minangka metode pembayaran sing paling dipercaya lan aman kanggo barang lan jasa ing Thailand, kanggo nggawe transfer sampeyan mung perlu ngerti nomer rekening lan bank saka negosiasi.
Transfer bisa rampung ing ATM wae kanthi nggunakake awis ing ATM lan nemtokake nomer akun panampa.

Transfer bisa rampung kanthi pribadi liwat bank, kanggo kesederhanaan,
kandhani konsultan ing bank sing pengin sampeyan transfer lan bakal
ora njupuk luwih saka menit 15.



komentar 4

  • Hei. Aku ngirim gambar. Sampeyan ngerti ora?

    Suzanentic
  • Hei. Aku ngirim gambar. Sampeyan ngerti ora?

    SuzanWhicy
  • Ya, manawa ing kantor kita ing Bangkok

    Pembayaran online kanthi kertu kredit ora kasedhiya

    Jan
  • Apa aku bisa mbayar nganggo kertu kredit?

    Michael

Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake