Pangiriman Courier & Pembayaran Awis | Jam: 9: 00 - 21: 00 | Call & SMS & WhatsApp 24 / 7, Line + 66 94 635 76 37

Carane mbayar order ing situs web kita kanthi SWIFT transfer Bank internasional?

Apa pembayaran cepet? Kagunaan, kecepatan, lan keamanan panggunaan

Pembayaran SWIFT arupa transfer dhuwit internasional antarane bank perorangan lan entitas hukum liwat jaringan pambayaran SWIFT International.
Anggota jaringan saiki wis luwih saka 10 ewu perusahaan keuangan ing negara 210. Iki menehi kemampuan kanggo cepet ngirim pembayaran internasional ing macem-macem mata uang ing negara-negara sing paling maju.

Carane nransfer dhuwit liwat sistem SWIFT online?

SWIFT Thailand

Akeh bank nyedhiyakake kemampuan kanggo ngirim transfer SWIFT internasional online saka akun Bank tanpa ninggalake omah.
Kanggo ngirim dhuwit menyang negara liya, mlebu akun Bank ("Internet banking", "klien online") ing kategori transfer internasional, banjur ngisi informasi sing dibutuhake babagan panampa, sampeyan bakal kanthi gampang bisa ngirim dhuwit ing luar negeri biaya saka panampa.
Yen muncul pitakonan, sampeyan bisa nelpon Bank lan njaluk saran pakar sing luwih rinci.

Carane ngirim dhuwit langsung saka Bank?

Sembarang Bank ing negara sampeyan bakal nransfer SWIFT. Kunjungan pribadhi menyang Bank lan menehi niat kanggo nindakake transaksi lan menehi informasi Bank babagan panampa langsung menyang karyawan Bank. Karyawan bank bakal nggawe lan ngrampungake kabeh kanggo sampeyan, proses transaksi ora bakal njupuk luwih saka 15 menit.

swift pembayaran thailand

Apa data sing kudu dibayar kanggo transaksi?

Kanggo nransfer dhuwit ing luar negeri, customer kudu ngerti rincian SWIFT lengkap fisik utawa hukum wong, kang transfer bakal dikirim.

Rincian yaiku:
- jeneng Bank sing ditampa (umpamane BANGKOK BANK PUBLIC CO..LTD)
- kode ing sistem SWIFT (contone BKKBTHBK )
- nomer akun panampa
- Jeneng lan jeneng panampa

SWIFT cocok kanggo ngirim transfer ing kasus-kasus ing ngisor iki:

- Operasi jumlah gedhe ing luar negeri kanthi biaya minimal Komisi.
- Toko online ing luar negeri.
- Pembayaran layanan perusahaan manca.
- Transfer dhuwit akeh kanggo individu kanggo tujuan liya.

Nanging, kudu dicathet yen kabeh operasi sing dilakokake ing sistem SWIFT pancen aman.
Kabeh, kalebu financial, tanggung jawab kasebut, dijupuk dening sistem kasebut dhewe. Kombinasi acara-acara logis lan fisik ora ngidini owah-owahan ing transit, kejaba enkripsi khusus ndadekake ora mungkin kanggo ngowahi pesen nalika transmisi via SWIFT.
Kajaba customer lan panampa, ora ana sing bisa maca isine.

Kacepetan ngirim SWIFT transfer ing luar negeri?

Biasane dhuwit teka ing panampa ing jam 24 (dina kerja). Wektu maksimum proses bakal njupuk dina 3-5 ing akun panampa.
Kanggo nampa rincian liyane babagan swift pembayaran kanggo pesenan sampeyan ing situs web kita, please hubungi kita



Ninggalake komentar

Wigati dicathet, komentar kudu disetujoni sadurunge diterbitake